سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت پرده کباب 3000 تومانی/ گوشت‌هایی که با رنگ و لعاب خود را کباب جا می‌زنند!

در حالی که مسئولان از وجود گوشت گیاهی کیلویی ۷۰۰۰ تومانی و چلوکباب ۱۰۰۰ تومانی در بازار خبر داده بودند، وزارت جهاد کشاورزی خبری از این مساله ندارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چندی پیش رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس‌ها و طعم‌دهنده‌های سرطان‌زا در واحدهای غیرمجاز، گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان است حال چگونه می‌شود گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و به قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار شود که با هر کیلوی آن می‌توان ۱۰ سیخ کباب تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظرف یک‌بار مصرف غیراستاندارد در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان می‌شود.

به گفته محمدی، عده‌ای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان می‌فروشند اما باید توجه داشت این نوع غذاها مشکلات و بیماری‌های متعددی می‌تواند برای مردم به همراه داشته باشد.

بنابراین مصرف‌کنندگان غذای بی‌کیفیت و ارزان خریداری نکنند و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند، چرا که این نوع محیط‌ها به واسطه نبود نظارت روی کارشان، می‌توانند به هر شکلی کار کنند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که برخی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی علی‌رغم پیگیری‌های متعدد حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشدند.

اما محمدرضا ملاصالحی - رئیس مرکز اصلاح نژاد دام وزارت جهاد کشاورزی - در این زمینه به گفت که احتمالا منظور از گوشت‌های گیاهی، کنجاله سویا باشد که سال‌هاست به عنوان جایگزین گوشت توسط برخی افراد که دچار بیماری‌های خاص هستند یا نمی‌خواهند به هر دلیلی گوشت قرمز مصرف کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.


بیشتر بخوانید: گوشت گیاهی بر سرسفره های ایرانی


وی با بیان این‌که تولید گوشت گیاهی در کشور نداریم و هیچ اطلاعی در این زمینه در دسترس نیست، افزود: سوال اینجاست که چنین واحدهایی مجوز خود را از چه سازمان، نهاد و ارگانی می‌گیرند و چگونه می‌شود کنجاله سویا را در دمای بالا کباب کرد، چرا که این محصول اگر به عنوان گوشت گیاهی مدنظر باشد در حرارت تهیه کباب کوبیده نمی‌تواند دوام بیاورد و می‌سوزد.

در این میان مشخص نیست دستگاه‌های نظارتی کجا هستند و چرا هر روز در گوشه و کنار خیابان‌ها یک آشپزخانه سنتی یا رستوران راه می‌افتد و اساسا چه نوع گوشتی به عنوان ماده اولیه تولید این کبابی‌های غیرمجاز مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

 منبع: ایسنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
خیلی تاسف انگیزه و متاسفم
ناشناس
۲۰:۵۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
متاسفم
ناشناس
۲۰:۵۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
خدایا خودت کمک کن
ناشناس
۲۰:۳۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
وقتی گرونی باشه و تولید گران باشه اخرش این میشه
ناشناس
۲۰:۰۶ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
خدا یا به فریاد رس
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
باید بیشتر نظارت بشه
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
خدا کمک کنه
ناشناس
۱۹:۴۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
متاسفم
ناشناس
۱۹:۲۹ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
سلام و عرض ادب
واقعا متاسفم
ناشناس
۱۷:۳۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
وقتی گرونی باشه و تولید گران باشه اخرش این میشه
سعید
۱۷:۰۹ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
به هیچ وجه نمی توان سویا را کباب کرد. اون هر چیزی هست به جز سویا
ناشناس
۱۵:۴۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
فقط حکم اعدام
ناشناس
۱۵:۳۵ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
خیلی تاسف انگیزه خدا کمک کنه
ناشناس
۱۵:۱۷ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
باید از همین غذاهایی که درست می کنن و می دهند به خلق الله بدهند خودشان بخورن تا کیف کنند!
ناشناس
۱۵:۰۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
پوست مرغ و با سنگدون و ...چرخ می کنند و رنگ قرمز هم می زنند میشه کباب
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
واقعا جای تاسفه
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
گوشت گیاهی مگه میشه مگه داریم
hhh
۱۴:۴۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
به به چه غذای خوشمزه ای
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
خدا کمک کنه
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
داخل این کباب ها هیچ گوشتی استفاده نمیشه از پوست مرغ سنگدان نون خشک استفاده میکنن
ناشناس
۱۴:۱۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
واقعا متاسفم که تولیدکننده ها ، کارخانجات و دلالان به خاطر یه ذره سود بیشتر حاضرن هر نوع ماده شیمیایی سرطانزا مخلوط هر نوع مواد اولیه کنند ...
ناشناس
۲۰:۰۴ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
موافقم
ناشناس
۱۴:۰۳ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
آخه این هم کبابه چرا فکر سلامتی مردم را نمی کنید چرا نظارت نمی کنید چرا جمعشون نمی کنید
ناشناس
۱۶:۴۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۶
بایدنظارت هابیشتربشه