محمد رشتی باف ، دام کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده ، بیش از یک میلیون و 165 هزار راس دانست و گفت: گوشت حاصل در تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد و هیچ گونه نگرانی از بابت مصرف فرآورده های خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاه ها وجود ندارد.
وی با تاکید بر عدم کشتار دام در خارج از محل کشتارگاه های مجاز و نیز با توجه به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شود ؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآورده های خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
رشتی باف ادامه داد : لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب های سفید رنگ روی دو دست و دو ران دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035 (شبکه دامپزشکی مشهد ) ، 1512 ( پیامگیر اداره کل) ، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
انتهای پیام// ف.ح