سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جام جهانی ۲۰۱۸؛

آشنایی با تیم ملی کره جنوبی در جام جهانی روسیه/ چشم بادامی‌ها در انتظار معجزه

تیم ملی فوتبال کره جنوبی در گروه ششم رقابت‌های جام جهانی با ۳ تیم پرقدرت اروپایی و آمریکایی همگروه است.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی فوتبال کره جنوبی با قرار گرفتن در رتبه دوم گروه B رقابت های مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا به جام جهانی 2018 روسیه صعود کرد تا برای دهمین بار  حضور در معتبرترین آوردگاه جهان فوتبال را تجربه کند و به نخستین تیم آسیایی تبدیل شود که سابقه حضورش در جام جهانی 2 رقمی می شود.

ببر‌ها درگروه ششم رقابت‌های جام جهانی با تیم‌های آلمان، مکزیک و سوئد همگروه هستند و تلاش می‌کنند تا با صعود از این گروه برای دومین بار به مراحل حذفی راه یابند.

نخستین بازی کره جنوبی ۶ جولای ۱۹۴۸ مقابل هنگ کنگ برگزار شد که شاگردان پارک چونگ هوی موفق شدند در آن دیدار هنگ کنگ را با نتیجه ۵ بر یک شکست دهند.

برتری ۱۶ بر صفر مقابل نپال در ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۳ و شکست ۱۲ بر صفر برابر سوئد در روز ۵ آگوست ۱۹۴۸ بهترین و بدترین نتیجه تاریخ این تیم است.

هونگ میونگ بو، ستاره اسبق پوهانگ استیلرز با ۱۳۶ بازی و چا بوم کئون، مهاجم تاریخ ساز اینتراخت فرانکفورت و بایرلورکوزن آلمان با ۵۵ گل صاحب رکورد بیشترین بازی و گل در جمع سرخ پوشان آسیایی هستند.

کره جنوبی در رنکینگ ژانویه ۲۰۱۸ در رتبه ۵۹ فیفا قرار گرفته است. بهترین رتبه این تیم در رنکینگ فیفا دسامبر ۱۹۹۸ رقم خورد که آن‌ها در جایگاه هفدهم قرار گرفتند، اما بدترین رتبه کره ای‌ها متعلق به نوامبر ۲۰۱۴ تا ژانویه ۲۰۱۵ است چراکه آن‌ها در این فاصله زمانی در رتبه ۶۹ رنکینگ ایستاده بودند.

کره ای‌ها در جام جهانی ۲۰۰۲ با استفاده از امتیاز میزبانی و ناداوری در بازی با ایتالیا و اسپانیا به نیمه نهایی صعود کردند، اما با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان در مرحله نیمه نهایی و ۳ بر ۲ مقابل ترکیه در بازی رده بندی از کسب مدال بازماندند. این بهترین عملکرد جنگجویان تائه گوک در جام جهانی است.

کره جنوبی ۱۳ بار در جام ملت‌های آسیا شرکت کرده است که بهترین عملکرد آن‌ها قهرمانی در سال‌های ۱۹۵۶ و ۱۹۶۰ است. این تیم چهار طلای بازی‌های آسیایی را هم در تالار افتخاراتش دارد و البته ۱۰ بار هم در رقابت‌های المپیک شرکت کرده است که بهترین عنوانش مدال برنز المپیک ۲۰۱۲ لندن است.

سرمربی تیم کره جنوبی، شین تائه یانگ است. پس از اخراج اولی اشتیلیکه آلمانی از سرمربیگری کره جنوبی در ژوئن ۲۰۱۷ مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور هدایت ببر‌ها را به شین تائه یانگ سپردند و او هم با خوش شانسی و کسب ۲ امتیاز مقابل ایران و ازبکستان موفق شد زمینه ساز دهمین حضور کره ای‌ها در ادوار جام جهانی را فراهم کند.

شین ۱۱ آوریل ۱۹۶۹ در چونبوک به دنیا آمد و بیشتر دوران بازیگری اش را هم در تیم ایلهوا چونما دنبال کرد. او بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۷ به عنوان یک هافبک تهاجمی در ۲۳ بازی ملی سه گل برای کره جنوبی به ثمر رساند و پس از خداحظی از فوتبال در سال ۲۰۰۵ به عنوان دستیار میرون بلیبرگ در تیم کوئنیزلند روز (بریزبن رور) استرالیا دوران مربیگری خود را استارت زد. پس از ۳ سال حضور در این کشور به کشورش بازگشت و ابتدا به عنوان سرپرست سئونگنام ایلهوا چونما فعالیت خود را آغاز کرد، اما بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ روی نیمکت سرمربیگری این تیم نشست. قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۱۰ و جام حذفی کره جنوبی در سال ۲۰۱۱ حاصل دوران سه ساله سرمربیگری او در عرصه باشگاهی است.

شین تائه یانگ از سال ۲۰۱۴ به عنوان سرپرست و در ادامه مربی تیم ملی کره جنوبی به کادرفنی این تیم پیوست، اما از سال ۲۰۱۶ همزمان با حضور در جمع دستیاران اشتیلیکه به عنوان سرمربی تیم‌های ملی زیر ۲۳ و زیر ۲۰ سال کره هم فعالیت هایش را آغاز کرد و با این تیم‌ها تجربه حضور در المپیک ریو و جام جهانی جوانان را هم به دست آورد.

او تا پایان نوامبردر 6 بازی آمار یک برد، ۲ مساوی و ۳ شکست را ثبت کرده است و امیدوارست با همگروهی با تیم هایر سوئد، آلمان و دانمارک بتواند نتایج خوبی بگیرد و راهی مرحله بعد شود.

همچنین کاپیتان کره ای‌ها در بزرگترین آوردگاه جهانی فوتبال، هیونگ سو است که در لیگ ژاپن فعالیت می‌کند.

کیم سئونگ جیو (ویسل کوبه ژاپن) کیم یونگ گوون (گوانگ ژو اورگراند چین) جانگ هیون سو (توکیو ژاپن) کیم جین سو (چونبوک موتورز) لی کئون هو (گانگ وون) لی جائه سونگ (چونبوک موتورز) یونگ وو یونگ (ویسل کوبه ژاپن) کیم شین ووک (چونبوک موتورز) کیم جین هیون (سرزو اوزاکا ژاپن) کیم مین وو (سانگجو سانگمو) کیم کی هی (شانگ‌های شنهوا) کواک تائه هی (سئول) هونگ جئونگ هو (چونبوک موتورز) پارک جو هو (اولسان هیوندا) کیم چانگ سو (اوسلان هیوندا) لی یونگ (چونبوک موتورز) یئوم کی هون (سوون سامسونگ) کی سونگ یونگ (سوانسی ولز) کو جا چئول (آگسبورگ آلمان) سون هیونگ مین (تاتنهام انگلیس) لی چونگ یونگ (کریستال پالاس انگلیس) نام تائه هی (الدحیل قطر) کیم بو کیونگ (کاشیوا ریسول ژاپن) هان کوو یونگ (گانگ وون) جی دونگ وون (آگسبورگ آلمان) و لی دونگ گوک (چونبوک موتورز) هوانگ هی چان (سالزبورگ اتریش) چهره‌های شاخص این تیم هستند.

 گروه F. جام جهانی با تیم‌های تیم‌های آلمان، مکزیک، سوئد و کره‌جنوبی با تجربه‌ترین گروه این مسابقات است و اگر تیم‌ها را بر مبنای تجربه حضور در جام‌جهانی ارزیابی نماییم، این گروه سخت‌ترین یا به عبارت بهتر پرتجربه‌ترین گروه جام‌جهانی لقب می گیرد. آلمان ۱۸ دوره، مکزیک ۱۶، سوئد ۱۲ و کره‌جنوبی ۱۰ دوره در جام جهانی حاضر بوده‌اند و رقابت سختی را برای صعود به مرحله بعد دارند.

انتهای پیام/

کره ای‌ها در سخت‌ترین گروه جام جهانی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.