وی افزود: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ صافی یا روزنامه گذاشته و فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بماند ، رنگ تارهای زعفران در بنزین محلول نیست،( یعنی اگر چند تار را در بنزین انداختیم نباید بنزین را رنگین کند)، زعفران طبیعی دارای رنگ قرمز روشن و طعمی مطبوع و کمی تلخ و بوی تندی دارد و زعفران در اسید سولفوریک غلیظ تولید رنگ آبی کرده که به تدریج به بنفش، قرمز گیلاسی و سرانجام قهوهای تبدیل میشود این موارد از جمله راه های تشخیص زعفران اصلی از تقلبی است.
مدیر جهاد کشاورزی افزود: علاوه بر موارد بالا که در مرحله شناسایی مقدماتی بوده است شناسایی کامل زعفران با روشهای آزمایشگاهی دقیق و توسط آزمایشگاههای مجازو مجهز صورت میگیرد که نیازمند دستگاههای اندازه گیری دقیق است.
انتهای پیام/ک