وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به منابع مالی محدود تنها امکان حمایت از ۲۰۰ پایاننامه وجود دارد که با حمایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران و خیران میتوان این حمایت را افزایش داد و ارزش افزوده بیشتری را ایجاد کرد.
رئیس دانشگاه تهران در خصوص حمایت از کسب و کار دانشجویان تصریح کرد: میتوان صندوقی تأسیس کرد که درآمد ناشی از شرکتهای استارتاپ در این صندوق سرمایهگذاری شود و از محل سود ناشی از این کسب و کار به صندوق کمک کرد.
نیلی احمدآبادی در ادامه با اشاره به لزوم برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت تصریح کرد: دانشگاه لازم است راههای واقعی ارتباط با صنعت را شناسایی و بنیاد حامیان دانشگاه تهران با توجه به عملکرد موفق سه ساله خود از ابتدای تأسیس میتواند گامهای بزرگی نیز در برقراری ارتباط صنعت با دانشگاه بردارد.
وی اظهار کرد: اگر بتوانیم در حین تحصیل دانشجویان برای آنها کار و اشتغال تعریف کنیم موفق بودهایم و میتوان ایدههایی در این زمینه را به مسابقه گذاشت.
رئیس دانشگاه تهران عنوان کرد: برنامهریزی برای اشتغال دانشجویان جزو برنامههای بلندمدت دانشگاه تهران و در کوتاه مدت نیز پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در حال حمایت و جذب دانشجویان است.
انتهای پیام/