وی ادامه داد: با انجام فرآیند انعقاد بیمه تکمیلی ایثارگران طی جلسات متعدد درون و برون سازمانی با یکی از شرکتهای بیمهای حدود ۷۶۰ هزار نفر در بیمه همگانی و یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در بیمه تکمیلی بیمه شده اند و کارشناسان با تجربه این معاونت در ستاد بیمه این شرکت، خدمات مشاورهای ارائه و امور را پیگیری میکنند.
عباسپور برنامههای پایش سلامت تخصصی جانبازان شیمیایی شهرستان سردشت با حضور متخصصان ریه، چشم، پوست، زنان، روانپزشکی را از دیگر برنامههای این معاونت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: طرح پایش سلامت جانبازان اعصاب و روان بالای ۲۵ درصد در ۲۷ استان کشور انجام شده و وضعیت سلامت جسمانی هزار و ۲۷۱ جانباز و اختلالات درمانی ۷۵۰ نفر از جانبازان اعصاب و روان نیز پیگیری درمانی شد.
وی افزود: با دعوت از ۷ تیم متخصص پزشکی از خارج کشور، ۳۵۰ نفر از ایثارگران ویزیت و ۴۰ عمل جراحی انجام شد، همچنین در راستای طرح ارزیابی تأثیرات توانبخشی ریوی در جانبازان شیمیایی، ۸ نوبت ویزیت جانبازان شیمیایی استان تهران در بیمارستان خاتمالانبیا (ص) برگزار شد و اشتانسل فوق تخصص ریه ۴۹ نفر از جانبازان را در بیمارستان ساسان و ۱۲ نفر را با عارضه تنگی تراشه و ضایعات ریوی مورد ویزیت و درمان قرار داد.
معاون بهداشت و درمان بنیاد برگزاری دو دوره اردوهای آموزشی، درمانی و تفریحی چهار روزه کردان کرج با حضور ۵۴ جانباز نخاعی و ۲۹۰ نفر از خانوادههای آنها را از دیگر برنامههای اجرایی این معاونت دانست و گفت: تعداد ۲۰ کارگاه، همایش و دورههای آموزشی برگزار و فیلمهای آموزشی نیز تهیه شد که در سایت مرکز ضایعات نخاعی مشهود است.
وی در پایان گفت: همچنین در مذاکراتی با وزارت کشور نیز محورهای مناسب سازی محیط در مجتمعهای تفریحی، اقامتی و رفاهی ایثارگران جهت درمان جانبازان اعلام شده است.
انتهای پیام/