وی تاکید کرد: با توجه به تعداد قابل توجه کشتار روزانه دام در سطح شهرستان نیاز به توسعه کشتارگاه به لحاظ توسعه فضای ساختمانی و امکانات قصابی ضروری است.
فرماندار ملکشاهی افزود: کشتارگاه سنتی کنونی باید هر چه زودتر به امکانات گرمایشی ، سرمایشی و وسایل و امکانات مورد نیاز مجهز شود.
قاسمی بر نظارت کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت به صورت روزانه و دائمی بر فرایند ذبح و کشتار دام تأکید کرد و یادآور شد: باید گوشت مصرفی مردم عاری از هرگونه ناقل های بیماری زا باشد.
وی یاداور شد: 35 واحد قصابی فعال شهرستان طی یکسال گذشته از طریق دستگاههای متولی تحت آموزش برنامه های مختلفی از جمله بهداشت دام و عرضه گوشت قرار گرفته اند.
گفتنی است ظرفیت کشتارگاه سنتی ملکشاهی روزانه ۵۰ راس دام سبک است.
۱۴۰ هزار دام سبک و سه هزار دام سنگین در شهرستان ملکشاهی وجود دارد و به طور میانگین سالانه ۶ هزار تن گوشت قرمز در این منطقه تولید و روانه بازار مصرف می شود.
انتهای پیام/ع