سخنرانان این سمینار، وجود پیامبر بزرگ اسلام (ص) را رحمتی برای بشریت و محور اخوت اسلامی، خوانده و بر الگوگیری از رفتار و گفتار آن حضرت(ص)، تاکید کردند.
حجت الاسلام نعمتالله غفاری، عضو مجلس نمایندگان و رئیس دارالانشای شورای عالی تنظیم امور دینی، میگوید که هدف از برگزاری این سیمینار، یادآوری از بزرگترین نعمت الهی برای بشریت «حضرت محمد» است.
غفاری، با بیان اینکه محبت پیامبر و اهلبیت آن حضرت جز ایمان است، افزود: با برگزاری چنین سیمینارها میتوان این محبت را عمق بخشید.
این عضو مجلس نمایندگان، بر الگوگیری ازگفتار و رفتار پیامبر تاکید کرد و گفت: «مطابق هدایت قرآن، پیامبر بزرگ اسلام، بهترین الگو در همه عرصههای زندگی برای بشریت است.»
وی افزود: «پیامبر اسلام (ص)، با اخلاق فردی، خانوادگی و اجتماعی، مردم ذلیل و وحشی عرب را به اوج عزت و اقتدار رساند.»
در ادامه حجت الاسلام فیاض ارزگانی، مشاور دولت در امور پارلمانی، گفت: انسان با داشتن عقل، اراده و آزادی، کرامت دارد و نقص این کرامت، ممنوع است.
فیاض، با بیان اینکه حیات حق هر انسان است، افزود: جدا از تقوا، هر انسانی حق حیات دارد و این حق حیاتف ناشی از کرامت انسانی است.
وی تصریح کرد: «حیات جمعی، بستگی به عدالت دارد و خواستن و تامین عدالت نیز کار دشواری است و اجرای عدالت هم سختتر از خواستن عدالت است.»
فیاض، گفت: هدف اصلی رسالت پیامبر بزرگ اسلام، این است که عدالت تامین شود و کرامت انسانی، زیر پا نشود.
همچنان مولوی ابراهیم بارکزی، رئیس شورای علمای ناحیه دهم کابل، گفت:«میلاد پیامبراسلام، انفجار نور در جامعه بشریت بود و این میلاد، جز رحمت برای بشریت چیز دیگری نیست.»
بارکزی، افزود: امروز دشمنان اسلام، به سه هدف میان امت اسلامی اختلاف اندازی میکنند.
وی تصریح کرد: فایده اقتصادی، هراس از اتحاد امت اسلامی و جلوگیری از اختلافات درونی خویش، از اهداف اختلافاندازی دشمن در میان امت اسلامی میباشد.
مولوی ابراهیم بارکزی، تاکید کرد که این دسیسهها، با الگوگیری از رفتار و گفتار پیامبر بزرگ اسلام(ص)، خنثی میشود.
محمد اکبری، عضو مجلس نمایندگان، گفت: همه دستورات دینی، در قالب مذاهب اسلامی، ما را به سوی توحید دعوت میکند.
اکبری، افزود: میلاد پیامبر اسلام(ص)، فرصت خوبی برای کنار هم قرارگرفتن و در کنارهم زیستکردن است.
این عضو مجلس نمایندگان، تصریح کرد: امروز جهان اسلام در فتنه سیاستهای سلطهجویانه جهان غرب و ناآگاهی مسلمین غرق است و تنها درمان این درد، طرح اخوت اسلامی که طرح خدایی است؛ میباشد.
محمد اکبری، میگوید: اگر ما دین و دنیای خود را حفظ کنیم، باید به اخوت اسلامی چنگ بزنیم.
محمدامین احمدی، رئیس دانشگاه ابن سینا، میگوید: «پیامبر ما، پیامبر دانایی، فرزانگی و مهربانی است و در مقابل این سه اصل، رفتار پیامبر، جهل، تعصب و زورگویی، قرار دارند.
احمدی، میافزاید: اساس وحدت و اقتدار، در دانایی، فرزانگی و مهربانی است و در مقابل اساس خرابی و نفاق، جهل، تعصب و زروگویی است و امروز این سه اصل آخر، بر ما تحمیل شده است.
وی میگوید: وحدت زمانی تامین میشود که پیروان مذاهب، آنگونه که مذهب دیگری است، باید قبول کنند.
از دوازدهم ربیعالاول تا هجدهم ربیعالاول، هفته وحدت نامگذاری شده و در این هفته، از سالروز میلاد پیامبر بزرگ اسلام در جوامع اسلامی، تجلیل میشود.
انتهای پیام/