سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتباط مسقیم مصرف "پنیر" با "بیماری‌های قلبی"!

بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف روزانه پنیر می‌تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ متخصصان چینی در این بررسی دریافتند مصرف حدود ۴۰ گرم پنیر در روز می‌تواند در کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی نقش داشته باشد.

این یافته‌های جدید بر اساس بررسی روی نتایج ۱۵ تحقیق به دست آمده که تاثیرات مصرف پنیر روی بیماری‌های قلبی-عروقی را مورد مطالعه قرار داده‌ است.

درحالی‌که پنیر حاوی مواد مغذی و مفید برای سلامتی همچون کلسیم، ویتامین‌های A و B-۱۲ است، منبع غنی از چربی‌های اشباع شده به حساب می‌آید که سطح کلسترول را افزایش می‌دهد و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. هرچند در این بررسی جدید آمده‌ است این محصول لبنی پر مصرف می‌تواند خلاف این تاثیر را بر سلامت قلب و عروق داشته باشد.


بیشتر بخوانید: یک راهنمایی ساده خرید پنیر سالم


در این بررسی تاثیر مصرف پنیر در خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و سکته مغزی مورد مطالعه قرار گرفت. یافته‌ها حاکی از آن است افرادی که به طور مرتب پنیر مصرف می‌کنند بیش از ۱۸ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری‌های قلبی-عروقی شوند همچنین احتمال ابتلا به سکته مغزی در آنان نسبت به افرادی که میزان کمی پنیر مصرف می‌کنند ۱۰ درصد کمتر است.

 محققان چینی همچنین اظهار کردند: این تاثیر مصرف پنیر در میان افرادی که در طول روز حدود ۴۰ گرم از این محصول لبنی مصرف می‌کنند، بیشتر است.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

برای حفظ سلامت قلب پنیر مصرف کنید

برچسب ها: پنیر ، قلب و عروق ، سلامت ، پزشکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.