هاشمی در ابتدا وزنه ۱۷۸ کیلویی را بالای سر برد. او در حرکت دوم وزنه ۱۸۳ کیلویی را توانست بالای سر ببرد. اما در سومین حرکتش موفق نشد وزنه ۱۸۶ کیلوگرمی را مهار کند و با همان ۱۸۳ به مدال طلا یکضرب دست یافت.
علیرضا سلیمانی دیگر نماینده کشورمان در این دسته در نخستین حرکت یکضرب در مهار وزنه ۱۷۷ کیلویی موفق بود، اما او در دومین حرکت موفق به مهار وزنه ۱۸۳ نشد. سلیمانی در آخرین حرکت خود ۱۸۴ کیلوگرم را دوباره از پشت سر انداخت و مدال یک ضرب را از دست داد.
در ابتدا مربیان برای سلیمانی درخواست وزنه ۲۱۵ کیلوگرمی را دادند که او توانست این وزنه را بالای سر ببرد. علیرضا سلیمانی در دومین حرکت در دو ضرب نتوانست از پس وزنه ۲۲۲ کیلوگرمی برآید.
کادر فنی تیم ملی تصمیم گرفتند برای سومین حرکت سلیمانی وزنه ۲۲۳ کیلوگرمی را انتخاب کنند که مانند حرکت دوم در بالابردن این وزنه ناموفق بود. تا با ششمی دوضرب و هفتمی مجموع به کارش پایان دهد.
علی هاشمی هم در ابتدا حرکت ۲ ضرب وزنه ۲۱۵ کیلوگرمی را درخواست کرد که به راحتی موفق شد آن را بالای سر ببرد. او برای دومین حرکت وزنه ۲۲۱ کیلوگرمی را درخواست کرد که در مهار آن ناکام بود. علی هاشمی در سومین حرکت در دو ضرب موفق به مهار وزنه ۲۲۱ کیلوگرمی شد و به مدال برنز دوضرب و با مجموع ۴۰۴ کیلوگرم به مدال طلای مجموع دست یافت.
۱- سئو هویئوپ (کره جنوبی): ۲۲۲ کیلوگرم (طلا)
۲- آرتورز پِلِسنیکس (لتونی): ۲۲۲ کیلوگرم (نقره)
۳- علی هاشمی (ایران): ۲۱۷ کیلوگرم (برنز)
۴- آرکادیوژ میچالسکی (لهستان): ۲۲۰ کیلوگرم
۵- ایوان افریموف (ازبکستان): ۲۱۷ کیلوگرم
۶- علیرضا سلیمانی (ایران): ۲۱۵ کیلوگرم
رده بندی مجموع:
۱- علی هاشمی (ایران): ۴۰۴ کیلوگرم (طلا)
۲- آرتورز پِلِسنیکس (لتونی): ۴۰۲ کیلوگرم
۳- ایوان افریموف (ازبکستان): ۳۹۹ کیلوگرم (برنز)
تیم وزنه برداری ایران با کسب ۵ مدال طلا توسط سهراب مرادی و علی هاشمی، نقره رستمی و ۳ برنز موسوی و هاشمی به رده دوم جدول ردهبندی مسابقات جهانی آمریکا صعود کرد.
انتهای پیام/
مراسم اهدای مدال برنز از خود مدال طلای شما خیلی با ارزش تر بود واقعا مرد واقعی بودی که حریم اسلام را حفظ کردی