وی با بیان اینکه سه واحد آزمایشگاه تشخیص طبی در شهرستان دیر فعال است گفت: این واحدهای آزمایشگاهی در مراکز خدمات جامع سلامت دیر، آبدان و بردخون با انجام بیش از ۵۰ کد آزمایشگاهی فعال هستند.
وی افزود: علاوه بر آزمایشگاه تشخیص طبی، یک واحد آزمایشگاهی تشخیص اعتیاد نیز در مرکز خدمات جامع سلامت حضرت مهدی «عج» دیر فعال است و خدمات لازم را مراجعه کنندگان ارائه میدهد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با بیان اینکه به طور میانگین در ماه دو هزار نفر به آزمایشگاه مراجعه میکنند، اظهار داشت: از این تعداد مراجعه کننده به طور متوسط ماهانه بیش از ۱۲ هزار نمونه آزمایش دریافت شده که با کادر مجرب و تجهیزات به روز آزمایشهای درخواستی انجام شده است.
آخوندی کار در واحد آزمایشگاه تشخیص طبی و اعتیاد را کاری حساس و ویژه خواند و اعلام کرد: یکی از اهداف و رسالتهای مهم شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر ارتقای سطح کمی و کیفی آزمایشات است که این موضوع با اجرای مستمر برنامه بهبود کیفیت، کنترل کیفی و تامین تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین آموزش مداوم کارکنان توانستهایم رضایت مراجعه کنندگان به این بخش فراهم کنیم.
این مقام مسئول در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر به خدمات آزمایشگاهی ارائه شده در این شهرستان اشاره و عنوان داشت: با تامین و تجهیز آزمایشگاه به دستگاههای مورد نیاز انجام آزمایش تشخیص بیماریهای ایدز، هپاتیت، دیابت، سل، وبا، مالاریا، تب مالت، سالک، حصبه و تالاسمی در آزمایشگاه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان دیر امکان پذیر شده است.
آخوندی افزود: علاوه بر آزمایش تشخیص بیماریها، آزمایشهای هورمونی، میکروبی، بیوشیمی و هماتولوژی از قبیل قند، چربی، غلظت خون، تیروئید، کراتینین، تشخیص حاملگی، تشخیص اعتیاد، بیلی روبین و ... نیز توسط پرسنل مجرب و زحمتکش آزمایشگاه انجام میشود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با بیان اینکه در مسیر ارائه خدمات به مردم، رضایتمندی آنان و بهبود کیفیت خدمات همواره مدنظر بوده است تصریح کرد: به منظور یکسان سازی روند کنترل کیفیت دستگاهها عملیات کالیبراسیون آنها طبق متدها و روشهای استاندار به طور مستمر انجام میشود.
انتهای پیام/پ