وی افزود: براساس چشمانداز تدوین شده، شرکت توزیع برق تبریز در حوزههای کاهش تلفات، مدیریت مصرف، توسعه GIS، جلب رضایت مشتری، توسعه اتوماسیون شبکههای توزیع و ... ،حضور در جایگاه هم تراز شرکتهای توزیع تراز اول را هدفگذاری کرده است.
نهالپروری گفت: سهمیه ابلاغی برای کاهش پیک مصرف روز شرکت توزیع نیروی برق تبریز در سال ۹۶، ۵۰ مگاوات تعیین شده که با همت و تلاش کارکنان،بیشتر از دو برابر آن محقق شده است.
قائم مقام شرکت توزیع نیروی برق تبریز تأکید کرد: در حال حاضر بیش از ۲۴۰ نقطه از شبکه به صورت فعال در سیستم اتوماسیون تحت نظارت و کنترل است و در ۲۷ نقطه از شهر سامانههای خورشیدی با مجموع قدرت ۱۷۵ کیلووات در حال بهرهبرداری هستند و ضمناً نصب کنتورهای «فهام» براساس سهمیه کنتور تحویلی ادامه دارد.
وی افزود: GIS با همت بیشتری در حال ادامه و تکمیل است و سیستم بهروزرسانی اطلاعات نیز استقرار یافته است.
نهالپروری ضمن اظهار امیدواری بر اینکه ارزیابی فرصت مغتنمی برای همکاران شرکت توزیع تبریز برای انتقال تجربیات و بهبود شاخصها باشد،برای تیم ارزیابی آرزوی توفیق و اقامت خوش در تبریز کرد.
در این جلسه تورج سروش، مدیر دفتر نظارت بر بهرهبرداری شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ نیز با اشاره به لزوم ممیزی در شرکتهای توزیع برق گفت: این جلسه و جلسات مشابه در واقع جلسات ارزیابی نیستند، بلکه یک پایگاه دانش هستند که فرصت مغتنمی برای انتقال تجارب و تبادل دانش میان همکاران شرکتها و تیم ارزیابی ایجاد میکنند و در این پایگاه هر دو طرف از دانش فنی و تجارب عملی یکدیگر بهرهمند میشوند.
در این ارزیابی که با حضور مهمانانی از استانهای هرمزگان، سمنان، مازنداران، قم، شمال کرمان و مدیران و معاونان شرکت توزیع نیروی برق تبریز برگزار میشود، ارزیابی بهرهبرداری مدیریت برق شهرستانهای تبریز، آذرشهر و اسکو به مدت سه روز در این حوزهها انجام خواهد شد.
انتهای پیام/خ