وی با بیان اینکه در استان بوشهر یکهزار 494 چاه مشاهدهای و ایستگاه سنجش وجود دارد خاطر نشان کرد:در استان بوشهر 355 چاه مشاهدهای و یکهزار 139 ایستگاه سنجش وجود دارد که به وسیله آنها به طور مستمر وضعیت منابع آب زیر زمینی از لحاظ سطح و کیفیت بررسی میشود.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای بوشهر با بیان اینکه 50 درصد از دشتهای استان بوشهر دارای افت سطح آبهای زیر زمینی هستند عنوان کرد: این آمار در بعضی دیگر از دشتهای استان بوشهر، نظیر دشت دهرود، تنگ ارم، دشت ریز و دشت گلدشت، میلک و پلنگی به شدت منفی و بحرانی میباشد.
وی از اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیر زمینی استان بوشهر خبرداد و افزود: راهکارهای تحقق اهداف طرح احیاء و تعادل بخشی، اعمال محدودیت قانونمند در بهرهبرداری از این منابع متناسب با توان اکولوژیک (ظرفیت قابل تحمل و توان بازسازی) آنها بر اساس معیارها و شاخصهای پایداری میباشد.
رجایی، 60 درصد تحقق اهداف طرح احیاء و تعادل بخشی را در گرو انسداد چاههای غیر مجاز عنوان کرد و گفت: اولویت اجرایی این طرح انسداد چاههای غیر مجاز و مضر به مصالح عمومی، جلوگیری از اضافه برداشت چاههای مجاز، اجرای طرحهای آبخیزداری و تغذیه مصنوعی، جایگزینی پساب فاضلاب با برداشت آب از چاهها و خرید و حذف برداشت چاههای کم بازده مجاز میباشد.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای استان بوشهر با بیان اینکه در استان بوشهر 5 هزار و 478 حلقه چاه فاقد پروانه و غیرمجاز وجود دارد تصریح کرد: از یکهزار و 558 حلقه از آن پس از سال 1385 حفر شده و قانون صراحتاً و بدون هیچ تبصرهای دستور انسداد کردن آنها را صادر کرده است.
انتهای پیام/پ