وی ادامه داد: پزشکی فرد محور واجد زیر ساخت های تکنولوژیک، پایه و کاربردی است و در واقع رویکردی هدفمند و هوشمندانه به تشخیص و درمان بیماری هاست به نحوی که پایه و ستون اصلی پزشکی فرد محور از شناسایی و سپس طبقه بندی افراد بر اساس ویژگی ژنتیکی و خصوصیات ژنومیک است.
دبیر علمی سمپوزیم افزود: با توجه به این موضوع برای آنکه بتوانیم پزشکی فرد محور را به طریق واقعی و با روح کامل آن در کشور مستقر سازیم لازم است همه تلاش خود را در راستای تحقق آنها به کار گیریم.
غفاری افزود: یک نظام کارآمد پزشکی فرد محور متشکل از نظام بهینه علوم پایه، فن آوری اطلاعات، ذخیره و انتقال داده ها، سخت افزار مناسب، نیروهای کارآمد و دوره دیده، قوانین و ضوابط مناسب، نظام دارویی و بیمه ای موثر و به روز، آئین نامه ها و نظام نظارتی مناسب، موثر و شبکه های پیشرفته و پویای تحقیقاتی و بالینی و... خواهد بود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر درصد بالای بستری افراد به دلیل عوارض دارویی است و از طریق پزشکی فرد محور می توان از این طریق جلوگیری کرد.
دبیر علمی سمپوزیم اظهار کرد: پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابن سینا با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اداره ژنتیک وزارت بهداشت و مرکز تحقیقات نسل امید و دانشگاهای عمده کشور بر آن شدند تا «سمپوزیوم پزشکی فردمحور؛ فرصت ها و چالش های پیش رو» را در تاریخ 23 و 24 آذرماه 1396 برگزار کنند.
غفاری عنوان کرد: در این سمپوزیوم در خصوص موضوعات اساسی از جمله سرطان، ناباروری، فناوری های نوین مرتبط با موضوع و سیاستگذاری های سلامت در زمینه بیمه و دارو، ملاحظات اجتماعی، حقوقی و اخلاقی بحث و تبادل نظر خواهد شد.
وی یادآورشد: امید است این سمپوزیوم بستری مناسب برای تبادل نظر مسئولان، صاحب نظران و متخصصان امر فراهم آورده و موجبات شکل گیری افقی روشن جهت توسعه پزشکی فردمحور به وجود آید.
انتهای پیام/