نخعی با اشاره به سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب برای جذب کودکان لازمالتعلیم، گفت: در این راستا با ارسال اطلاعات اسمی کودکان بازمانده و تارک تحصیل به شهرستانها برای شناسایی و جذب و با مراجعه خانه به خانه و همکاری مردم و مسئولان مشخص شد تعدادی از کودکان به دلایلی مانند مهاجرت خانوادهها پس از تولد فرزند به استانهای دیگر و یا مبهم بودن آدرس محل سکونتشان، قابل شناسایی نیستند.
وی ادامه داد: در همین راستا با پیگیریهای به عمل آمده و تلاشهای صورت گرفته، زمینه جذب ۱۲ هزار کودک بازمانده و تارک تحصیل در سال تحصیلی جاری فراهم شده که انتظار میرود با مساعدت سایر سازمانها علاوه بر دانشآموزان جذب شده، تمامی کودکان لازمالتعلیم استان جذب مدارس شوند.
نخعی با اشاره به عملکرد آموزش و پروش استان در زمینه جذب دانشآموزان بازمانده از تحصیل نسبت به سال گذشته، اظهار داشت: حوزه ابتدایی آموزش و پرورش استان در مقایسه با سال قبل ۱۱۰ درصد در زمینه جذب کودکان بازمانده و تارک تحصیل رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه جمیعت دانشآموزی استان رو به افزایش است و در سال تحصیلی جاری ۶ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته، تصریح کرد: از مهمترین دلایل بازماندگی و ترک تحصیل کودکان استان میتوان به فقر اقتصادی خانوادهها و کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی اشاره کرد که در این راستا در سال تحصیلی جاری اقداماتی، چون استفاده بهینه از فضاهای آموزشی و استفاده از نیروی انسانی در قالب خرید خدمات آموزشی انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: باید همه دستگاههای دولتی و نهادهای مردمی در جذب حداکثری کودکان بازمانده از تحصیل با ورود جدی و عملیاتی خود آموزش و پرورش را در ارائه خدمات مختلف به کودکان بازمانده و تارک تحصیل یاری دهند.
انتهای پیام/ع