وی افزود:بندر شهید بهشتی وشهید باهنر بیشتر برای پهلوگیری لنج و کشتیهای کوچک مناسب است و بیشتر بازرگانان امارات از این بندر برای صادرات و واردات استفاده میکنند.
پورحیدری، با اشاره به صادرات تولیدات کشاورزی به سایر کشورها افزود:عمده صادرات محصولات کشاورزی خرما، نارنگی و سیفی جات که با توجه به شرایط اقلیمی به کشورهای روسیه و اروپا صادر میشود.
این عضو اتاق بازرگانی با بیان اینکه صنایع سنگین اشتغالزایی خوبی را در منطقه ایجاد کرده ایم، یادآور شد: استقرار صنایع مادر و سنگین مانند فولاد و آلومینیوم هرمزگان در غرب استان ۱۲ هزار شغل به طور مستقیم ایجاد کرده است که سهم اهالی بندر عباس کمتر از ۵۰ درصد است و عمده نیروی آنها از سایر استانها کشور تامین شده است.
پورحیدری، با بیان اینکه ایجاد کارخانههای بسته بندی برای میگو در افزایش صادرات آن تاثیر داشته است، تصریح کرد:میزان برداشت میگو در سال ۱۳ هزار تن است که ۷۰ درصد آن به کشورهای اروپایی، چین و ویتنام صادر میشود که با احداث کارخانههای بسته بندی بازارهای بهتری برای این محصول را شاهد هستیم.
وی با اشاره به صید بی رویه صیادان چینی در بندرعباس اظهار کرد:مشکل اصلی که زیست بوم آبزیان هرمزگان را به خطر انداخته صید بی رویه صیادان چینی است که از شیلات مجوز صید ماهی یال دار گرفته اند و با کشتیهای پیشرفته و تورهای بزرگ انواع آبزیان و حتی گونههای کمیاب را نیز صید میکنند.
پورحدری، با اشاره به اینکه برخورد با صیادان چینی نیاز به جدیت بیشتری دارد،یادآورشد: تا به حال اعتراضهایی نسبت به عملکرد این صیادان چینی شده است که به دلیل کمبود نظارت و عدم قاطعیت از سوی دستگاه نظارتی با نوشتن یک تعهد به پایان رسیده اما در عمل صیادان چینی به صید بی رویه خود ادامه میدهند.
انتهای پیام/