رضا باکری
به گفته وی، همه ساله 80 درصد محصولات لبنی با ارزشی معادل 600 میلیون دلار به بازار عراق صادر می شود.
باکری ادامه داد: در چند ماه اخیرعراقی ها تعرفه واردات شیر خام ایرانی را 25 درصد و ماست را 15 درصد افزایش دادند که طبق قانون برنامه ششم توسعه، دولت در جهت حمایت از صادرات باید از طریق چانه زنی با عراقی ها جهت کاهش تعرفه و پرداخت مابه التفاوت تحت عنوان مشوق صادراتی، این بازار را حفظ کنند.
دبیر انجمن صنایع لبنی در بخش دیگر سخنان خود در پاسخ به این سوال که موضوع توزیع شیر مدارس که قرار بود از اول آذر اجرا شود به کجا رسید، بیان کرد: وزیر صنعت طی ابلاغیه به معاونت توسعه بازرگانی داخلی خواستار تهیه گزارشی راجع به علل اجرا نشدن این طرح شد تا براساس آن تصمیمات لازم را اتخاذ کند.
وی با اشاره به اینکه هیات وزیران بودجه ای بالغ بر 200 میلیون تومان برای توزیع شیر مدارس در سال 96-97 در نظر گرفت، تصریح کرد: این میزان، جوابگوی توزیع 90 نوبت شیر مدارس نیست و تنها یک چهارم این پروژه را جوابگو است.
باکری درخصوص آخرین وضعیت افزایش قیمت سه قلم محصولات لبنی که ماه ها از سوی سازمان حمایت در حال بررسی بود،گفت: پس از بررسی های لازم، سازمان حمایت گزارش های لازم را به ستاد تنظیم بازار برای تعیین و تکلیف قیمت اعلام کرد.
وی در پاسخ به این سوال که افزایش مجدد قیمت محصولات لبنی، می تواند بر کاهش سرانه مصرف لبنیات تاثیر گذار باشد، اذعان کرد: دولت در بعد اقتصاد کلان برای رشد درآمد سالانه خانوار باید برنامه ریزی کند که انتظار می رود طرح هایی نظیر رشد اشتغال،رفع بیکاری و رونق اقتصادی در اقتصاد کلان دنبال شود تا درآمد خانوار افزایش یابد.
انتهای پیام/