وی توجه بیشتر دهیاران و شوراهای اسلامی را به بحث تولید ، دامداری و صنایع دستی در روستاها خواستار شد و آن را یکی از وظایف دهیاران و مؤثرترین راه رشد اقتصاد هر روستا با توجه به ظرفیت های آن منطقه دانست .
فرماندار فامنین افزود : با توجه به بحران آب شهرستان مردم باید به سمت ایجاد اشتغال های خرد بروند و دولت برای این کار وامهایی را در نظر گرفته است که این اتفاق برای اولین بار بعد از انقلاب رخ داده است .
شماعی به انواع این وامها اشاره کرد و گفت این وامها در بخش های مختلفی پرداخت می شود اول وام اشتغال فراگیر که به شهرستان فامنین 210 میلیارد ریال مصوب شده است که با سود 13 درصد و آورده 17 درصدی متقاضی که می تواند نقدی یا زمین خود متقاضی باشد و در بانک های ملی ، ملت ، رفاه ، تجارت ، صادرات و توسعه تعاون پرداخت می شود و بازپرداخت آن متناسب با طرح متقاضی بین 2 الی 6 سال می باشد .
فرماندار فامنین دومین نوع وام را وام اشتغال پایدار عنوان کرد و گفت سهم شهرستان از این نوع وام نسبت به طرح های شهرستان افزایش می یابد که سود این وام ها 6-9 درصد می باشد و بانک های کشاورزی ، صندوق کارآفرینی امید و توسعه تعاون آن را پرداخت می کنند و حداکثر دوره تنفس بعد از بهره برداری 1 سال می باشد و بازپرداخت این نوع وام 6 سال می باشد و این وام در قالب طرح های کشاوری ، منابع طبیعی ، معادن کوچک ، فناوری اطلاعات ، گردشگری ، صنایع دستی ، فرش دستباف و ... پرداخت می شود .
وی نوع سوم وام اشتغال را رونق تولید عنوان کرد که با نرخ 15 درصد و دوره بازپرداخت 5 ساله پرداخت می شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان به نوع چهارم و پنجم این وامها نیز اشاره کرد و گفت : نوع چهارم مربوط به تفاهم نامه بنیاد علوی و بانک سینا می باشد که با نرخ 8 درصد و بازپرداخت 6 ساله و پنجمین نوع مربوط به تفاهم نامه بنیاد برکت و بانک پارسیان در همه زمینه ها بجز بخش های کشاورزی و دامداری پرداخت می شود .
انتهای پیام/ش.و