وی ادامه داد: در کنار مطالب علمی، برنامه جمعی دیگر نیز داریم و فراخوان نهیه نقشه مفهومی در زمینه پیشگیری و تشخیص زودهنگام ارائه شد که خوشبختانه از سراسر کشور استقبال خوبی صورت گرفت و 200 پوستر به دبیرخانه ارسال شد و از این میان 70 پوستر پدیرفته شده است.
دبیر اجرایی سومین سمپوزیوم بین المللی همچنین تصریح کرد: همچنین میزگردهای علمی و دانشجویی به صورت موازی در روزهای سمپوزیوم با حضور اساتید ایرانی و خارجی و به صورت پرسش و پاسخ دانشجویی در زمینه سرطان برگزار میشود. کارگاه آشنایی با سبک زندگی سالم برای بانوان نیز خواهیم داشت که در آن سعی میشود خانوادهها با روش های پیشگیری از سرطان همچون تغذیه سالم، کاهش استرس، ورزش و خودآزمایی سرطان سینه و ... آشنا شوند.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته سابقه وجود سازمانهای مردم نهاد در زمینه پیشگیری از سرطان بسیار کم بود، ادامه داد: بیشتر این سازمان ها جهت درمان سرطان فعالیت می کردند اما انجمن نسترن تصمیم گرفت با گردهمایی علمی و حضور اساتید به تدریج به جمع بندی و خطوط راهنما برسد تا بتوانیم اهداف پنج تا 10 سال آینده خود را ترسیم کنیم. خوشبختانه در طول برگزاری سمپوزیوم های اول و دوم هم اندیشی صورت گرفت و خطوط کلی ترسیم شد، نتیجه نهایی این بود که بر 2 شاخه کلی حرکت کنیم، نخست در بحث فرهنگ سازی در زمینه این بیماری و تشخیص زودهنگام و دیگری ایجاد آزمایشگاه تشخیص زودهنگام که در این مورد با دانشگاه های بزرگ دنیا رایزنی های خوبی صورت گرفته، بخشی از تکنولوژی ایجاد شده و باقی مراحل در حال آماده سازی است.
گفتنی است؛ سومین سمپوزیوم بین المللی نسترن تا تاریخ 10 آذر ماه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.
انتهای پیام/