وی توضیح داد: بر اساس این طرح قرار است که دولت با ارائه وام به طرحهای خوداشتغالی در قالب صندوقهای امامرضا اشتغال ایجاد کند.
نگو گفت: متاسفانه شغلهایی که دولتهای نهم و دهم در قالب طرحهای ایجاد شغلهای خانگی و کارگاههای زودبازده، ایجاد کرده ناپایدار بودند.
به گفته عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، دولت باید به آن گروه از بنگاههای تولیدی که توان تولید و صدور کالا دارند، کمک کند.
وی، تزریق نقدینگی برای حمایت از تولید را در ایجاد تورم بیتاثیر دانست و گفت: تورم زمانی به وجود میآید که رابطه عرضه و تقاضا به هم بخورد اما، تزریق 50هزارمیلیارد تومان به بنگاهها باعث افزایش تولید میشود و بین عرضه و تقاضا تعادل به وجود میآید
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: کاهش تورم با ماندگاری رکود درست نیست، درحالیکه با تزریق نقدینگی به بنگاهها، رونق اقتصادی ایجاد میشود و در عین حال تورم هم بالا نمیرود.
نکو افزود: در این طرح، بانک مرکزی ابتدا پول داغ تزریق میکند که بنگاهها بتوانند بدهیهای خود را به بانکها تسویه کنند و با رونق بانکها، اقتصاد هم تکان خواهد خورد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در تشریح برنامه بانک مرکزی در تزریق اعتبار به بنگاهها اظهار کرد: سیاست اعتباری دولت در وهله اول زنده کردن بنگاههای مرده است، چراکه اصلیترین مشکل در بخش بنگاههای نیمه جان وجود دارد.
نکو توضیح داد: ایجاد بنگاههای جدید چون زمانبر و هزینهبر است، جزء اولیت دوم این طرح بانک مرکزی قرار دارد.
عضوکمیسیون اقتصادی مجلس یادآورشد: اگر دولت سیاستهای اقتصادی مردم قبلی را اجرا کند، به جز هدر دادن منابع مالی نتیجه دیگری نخواهد داشت و امیدوارم که دولت در این زمینه بطور جدی وارد شود.
نکو گفت: امروزه حمایت از بنگاههای بزرگ و ارائه هزینههای بیش از حد پاسخگو نخواهد بود، زیرا که منابع دولت کفاف کمک به این بنگاه را نمیدهد.
وی در پایان گفت: اقتصادی چین در مرحله نخست مبتنی بر خودبستدگی و اصالت مشاغل خانوادگی بود و به خاطر همین پویایی، توانست بازار جهانی را به دست بیاورد.
انتهای پیام/