کارشناس ارشد روابط بینالملل با بیان اینکه در دیپلماسی ابعاد مختلفی داریم، تصریح کرد: دستگاه دیپلماسی در زمان بعد از انقلاب ما فراز و فرودهایی داشته است مسیر خودش را طی کرده، اما دیپلماسی مقاومت سرمایه جدیدی است که میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
خرازی بیان کرد: از همان روزهای تشکیل بسیج در بدنه سپاه، نظام ایران از ماهیت بسیج به معنای آماده سازی ملی برای دفاع ملی یاد میکردند.
وی گفت: در دوران جنگ تحمیلی از بسیج به عنوان نماد حضور نیروهای مردمی که باید آموزش ببیند و وارد جبهه جنگ شوند یاد میکردند، اما اکنون هیچکدام نتوانستند مانند بسیج بستر خدمات خود را گسترده ببینند و بسیج به برکت خونهایی که تا کنون ریخته، اکنون به یکی از اساسیترین سازمانهای ملی ایران تبدیل شده است.
کارشناس ارشد روابط بینالملل اذعان داشت: امروز اگر کسی واقع بین باشد هیچگاه نمیتواند منکر این شود که بسیج یعنی مهمترین ستون فقرات مقاومت در منطقه و نیز نقطه عطف آرمان اتکای مستضعفین به هنکام رهایی از استبداد و استثمار است.
خرازی گفت: نظام سلطه در اکثر مذاکرات سیاسی که مربوط به امنیت منطقه بوده از بسیج و سپاه وحشت دارد و در مقطعی انتقاداتی در دوران مذاکرات اتحادیه اروپا با ایران بود و آنها خواستار این بودند که انقلاب همیشه انقلاب نیست و این تأثیرات از بین میرود و شما با انقلاب نمیتوانید زندگی کنید در حالیکه بسیج در بدنه انقلاب تعریف شده است.
وی تصریح کرد: تفکری پیروز خواهد شد که مرزهای امنیت ملی ما را از مرزهای جغرافیایی سیاسی خودش جدا کند.
کارشناس ارشد روابط بینالملل افزود: مرزهای امنیت ملی ما در یمن، مدیترانه، جلگه هند و قزاقستان و سرحدهای آسیای مرکزی قرار گرفته است و اگر این نگاه در متن سیاست خارجی ما باشد به آن میگویند سیاست خارجی ایدئولوژیک، همچنین دستگاه سیاست خارجی ما بیندیشد که سیاست خارجی ما ایدئولوژیک است مسئلهای که امام و رهبری همواره بر آن تأکید داشته اند.
خرازی یادآور شد: اگر لحظهای در سوریه و عراق کوتاه میآمدیم، بازنده بودیم. در واقع بسیج نقطه اتکای چنین مقاومتی است و زمانی میتواند جریان پیدا کند که بتواند خودش و مأموریتش را جهانی ببیند؛ اما این امر به معنای صادرات اسلحه نیست و مهمترین تأثیر نقش آفرین آن، در حقیقت فرهنگ بسیجی است.
وی افزود: در واقع اقدامات حاج قاسم سلیمانی در خاک سوریه منجر به نابودی گروهک تکفیری داعش شد، چرا که ارتش این کشور کاملا منفعل بود.
کارشناس ارشد روابط بینالملل بیان کرد: آرمان ما و عیمقترین احساسات موجود در عواطف انسان، زمانی میتواند منجر به رضایتمندی شود که ما پیروزی کامل مستضعفین و موفقیت همه نیروهای کنشگری که میخواهند از بند استبداد رهایی پیدا کنند را شاهد باشیم و اگر غیر از این بود چیزی از انقلاب جز نام باقی نمیماند و این درست همان باوری است که امروز در سپاه و بسیج مورد توجه است و ما سر تعظیم در برابر بسیجیان فرود آوردیم و قدردان زحمات آنان باشیم.
انتهای پیام/