وی افزود: آموزشهای طرح ملی دادرس شامل؛ پناهگیری و خروج اظطراری، روش برخورد با مصدوم، CPR و احیای قلبی ریوی مغزی، حمل مصدوم، خون ریزی و پانسمان بانداژ، اتل بندی برای شکستگی ها، اطفایحریق و برپایی چادر (اسکان اضطراری) است.
ریس جمعیت هلال احمر شهرستان کنارک گفت: آموزشهای طرح ملی دادرس به صورت رایگان توسط واحد جوانان جمعیت هلال احمر در کلیه مدارس متوسطه اجرا میشود.
مرادبخش اسدالهی افزود: این مسابقه در دو بخش کتبی و عملی برگزار میشود که در بخش عملی دانش آموزان هشت سرفصل آموزشی آزمون گرفته میشود.
وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح ملی دادرس، دانش امدادی در دانش آموزان را تقویت میکند، اظهار کرد: وجه مشترک فعالیتهای جوانان هلال احمر ترویج و گسترش فرهنگ بشر دوستی با رویکرد امدادی است و تقویت دانش امدادی در دانشآموزان با اجرای طرح ملی دادرس در مدارس این فرصت را فراهم میآورد تا با افزایش سطح توانمندیها و مهارتهای امدادی دانش آموزان، در جهت تقویت تاب آوری آنها در جامعه فعالیت کنیم.
رئیس هلال احمر کنارک با اشاره به هدف طرح ملی دادرس در مدارس بیان کرد: طرح ملی دادرس یکی از برنامههای تعریف شده آموزشی و تربیتی است که به منظور افزایش سطح ایمنی و کاهش خطرپذیری مدارس کشور با تأکید بر تربیتهای دانش آموزی آماده برای مقابله با حوادث اجرا میشود.
وی اذعان کرد: از دیگر اهداف طرح ملی دادرس توسعه و ترویج ظرفیتهای خودامدادی و دگرامدادی در بین دانش آموزان است که این خود نیز باعث رشد و شکوفایی استعدادهای علمی و امدادی و افزایش روحیه کار جمعی در بین دانش آموزان عضو سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز میشود.
اسداللهی خاطرنشان کرد: پس از آموزشهای لازم و آشنایی دانش آموزان با اصول امداد وکمکهای اولیه و توسعه فرهنگ صلح و سازش، مسابقه مرحله شهرستانی طرح ملی دادرس با شرکت تیمها در دو گروه دختران و پسران به صورت مجزا در شهرستان برگزار میشود و تیم برتر به مرحله استانی راه پیدا میکند.
انتهای پیام/ع