وی افزود: در هفت ماه اول سال جاری، بیش از یکمیلیون و ۱۰۰ هزار جوجه یکروزه گوشتی تحت نظارت شبکه دامپزشکی به مرغداریهای شهرستان دشتی وارد شده است.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان دشتی تصریح کرد: سهم گوشت سفید در تأمین پروتئین خام دامی مورد نیاز مردم سهمی بالاست و توجه به تأمین سلامت سفرههای شهروندان از دغدغههای بسیار جدی دولتهاست و در همین راستا مجموعه فعالیتهای مستمر دامپزشکی مسبب تولید مواد خام دامی با کیفیت و کمیت مناسب خواهد بود.
ایزدی عنوان کرد: پس از ورود جوجههای یکروزه به مرغداریها در طول دوره پرورش، نظارت مستقیم مسوول بهداشتی شبکه دامپزشکی برقرار است و تمام مرغداران موظف به اخذ گواهی حمل معتبر بهداشتی قرنطینهای از شبکههای دامپزشکی جهت حمل مرغ به کشتارگاههای مجاز هستند.
وی اضافه کرد: از پرورشدهندگان درخواست میشود با حساسیت بالا مسایل امنیت زیستی و قرنطینهای را اجرا کرده و از واکسنهای ضروری برای جوجههای در حال پرورش، طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی استفاده کنند.
ایزدی تأکید کرد: مرغداریها در صورت بروز تلفات غیرعادی بدون فوت وقت شبکه دامپزشکی را مطلع نمایند و از عموم مردم درخواست میشود که از خرید مرغهای پرورشی زنده و کشتار شده در مراکز غیرمجاز جدا خودداری کنند و تنها از مراکز فروش مجاز تحت نظارت دامپزشکی، مرغ کشتارگاهی را تهیه نمایند.
انتهای پیام/پ