به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،فرزین فرهادی گفت:: بر اساس مصوبات ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، رشتههای مشاغل خانگی در حوزههای صنایع دستی، کشاورزی، دامپروری، شیلات، خدمات، تولیدی، صنعت و فناوری اطلاعات است.
وی افزود: در صورت نبود شغل مورد نظر متقاضی در فهرست مشاغل خانگی، متقاضی میتواند در فرم ثبت نام، شغل مدنظر خود را پیشنهاد کند و مشاغل پیشنهادی پس از بررسی و در صورت تصویب، به فهرست مشاغل خانگی اضافه میشود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری درباره نحوه ثبت نام و دریافت مجوز برای مشاغل خانگی گفت: متقاضیان مشاغل خانگی باید با مراجعه به سایت مشاغل خانگی، متناسب با نوع فعالیت مورد نظر خود، یکی از فرمهای ثبت نام مستقل، تحت پوشش و پشتیبان را تکمیل کنند.
فرهادی گفت:فرمهای تکمیلی توسط دستگاه اجرایی ذیربط بررسی شده و در صورت تائید طرح در دستگاه اجرایی، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی مجوز را صادر میکند.
وی افزود: متقاضیان دارای مجوز کسب و کار خانگی که مورد تایید دستگاه اجرایی ذیربط هستند، میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه مشمولان قانون، با ارائه مجوز کسب و کار خانگی میتوانند نزد صندوق تامین اجتماعی بیمه و از مزایای آن برخوردار شوند، گفت::
فرزین فرهادی افزود: مشاغل خانگی فرصتی برای استفاده از ظرفیت تک تک اعضای خانوار به منظور کمک به تأمین معیشت،
افزایش درآمد، رفع نیاز بنگاههای اقتصادی بزرگتر و بهره وری بیشتر از امکانات و ظرفیت منازل مسکونی است.
انتهاب پیام /ر