وی در ادامه با اشاره به اهمیت روابط ایران و ایتالیا افزود: ایتالیا همیشه بهترین شریک استراتژیک در اروپا برای ایران بوده است. پتانسیل های زیادی نیز برای افزایش ظرفیت های همکاری در زمینه ها و جنبه های مختلف بین دو کشور وجود دارد.
به گفته مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مساله اصلی در این جا این است که ما برخی از موانع در روابط سیستم های بانکی بین ایران واروپا روبه رو هستیم؛ برخی معتقدند که مشکل از سیستم های بانکی ایران است، اما واقعیت این است که در حال حاضر و در راستای اقدامات جدید انجام گرفته، سیستم بانکی در ایران به طور قابل ملاحظه ای با استانداردهای بین المللی هماهنگ شده و بهبود پیدا کرده است، و درآینده نزدیک باید شاهد تسهیل بیشتر روابط بانکی بین بانکهای ایران و بانکهای سطح اول کشورهای اروپایی باشیم.
سعیدی در ادامه افزود: کشتیرانی جمهوری اسلامی نقش حیاتی و مهم را در حمل و نقل دریایی بین ایران و اروپا برعهده دارد. ایران به عنوان یکی از کشورهای جاده ابریشم، نقش بسیار استراتژیکی و حیاتی را در اتصال کشورهای مشترک المنافع CIS و کشورهای اروپایی به چین از طریق مسیرهای دریایی ریلی و زمینی ایفا می کند.
وی بیان کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی به عنوان خط کشتیرانی ملی ایران، سرمایه گذاران را به سرمایه گذرای در حمل و نقل دریایی در ایران دعوت می کند؛ این در حالی است که ایران از دومین اقتصاد برتر در خاورمیانه برخوردار است، تولید ناخالص داخلی ایران(GDP) در سال ۲۰۱۶ ، معادل ۴۱۲ میلیارد دلار بوده است .افزون بر این، ایران کشوری است که از منابع متنوع و گسترده گاز، نفت، معادن، مواد معدنی و صنایع دیگر نیز برخوردار است.
سعیدی به تجارت در بخش نفت و گاز اشاره کرد و گفت: ذخایر نفت ایران در رتبه چهارم قرار دارد و در بخش گاز نیز رتبه اول را دارا هستیم و هم اکنون ۲.۹ میلیون بشکه ای نفت ایران در روز به بازارهای جهانی صادر میشود ، این یکی از مهم ترین تاثیرات اجرای برجام به شمار می آید.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، در خصوص عملکرد مثبت بخش صادرات غیرنفتی ایران گفت: ایران از منابع سرشار و غنی مس، روی، کروم و سنگ آهن بهره مند است و یکی از مهم ترین عرضه کنندگان محصولات پتروشیمی و سنگ آهن در جهان نیز محسوب می شود.
انتهای پیام/