ضیائیان احمدی مدیر جهاد کشاورزی درمیان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:یکی از روش های مهم و مؤثر جهت مبارزه با بیماری های باکتریایی درختان هسته دار،انجام محلول پاشی بردوفیکس در اواخر آبان ماه است که موجب کاهش چشمگیر انواع بیماری در باغات هسته دار می شود.
وی افزود:یکی از راه های بی خطر و ارگانیک پیشگیری از گسترش بیماری های قارچی و باکتریایی درختان میوه،استفاده از محلول بردوفیکس است.
ضیائیان احمدی از جمله مزیت های محلول پاشی بردوفیکس جهت مبارزه با بیماری های باکتریایی را ماندگاری طولانی روی بافت گیاه،جلوگیری از سرمازدگی،دافع حشرات و قابل اختلاط با سایر سموم عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی گفت:ضدعفونی بذر پیش از کاشت ،ضدعفونی خاک زراعی بلافاصله پس از کاشت ،ضدعفونی قلمه ها، ریشه نهال ها و ابزار هرس،سم پاشی درختان پس از وقوع باران شدید و سم پاشی پیش از وقوع سرمازدگی از جمله عوامل پیشگیری های قارچی، باکتریایی با بردوفیکس است.
وی با بیان اینکه درصد میزان محلول پاشی در مزارع بسته به میزان آلودگی است،افزود:بهتر است به منظور پیشگیری از نفوذ و گسترش بیماری به سایر نقاط،باغات و مزارع به طور کامل محلول پاشی شوند.
انتهای پیام/غ