حسین عامری تصریح کرد: سیر از آنجایی که یک محصول بهاره است نیازی به آب تابستانه نداشته و لذا جزو محصولات کم آب بر محسوب می شود که همواره به کشاورزان توصیه می شود به عنوان یک محصول مناسب در ترکیب کشت قرار گیرد.
وی شهرستان طارم را عمده تولید کننده سیر در استان زنجان برشمرد و اضافه کرد: هماکنون 50 درصد مزارع سیر این شهرستان به آبیاری تیپ مجهز شده و تجهیز سطوح باقی مانده نیز با سرعت بسیار خوبی که روند اجرای طرح در شهرستان به خود گرفته، طی سال های آتی عملیاتی خواهد شد.
عامری با اشاره به فعالیت یک هزار و 200 نفر بهره بردار سیر در شهرستان طارم خاطرنشان کرد: سیر تولیدی طارم همه ساله علاوه بر تامین نیاز استان به سایر استان های کشور ارسال شده و همچنین به روسیه و آذربایجان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان صادرات سیر سال گذشته استان را 9 هزار تن اعلام و تصریح کرد: نبود صنایع فرآوری و بسته بندی سیر یکی از عمده مشکلات سیرکاران طارم به شمار می رود که امید است با استقرار صنایع مربوطه در این شهرستان از خام فروشی محصول تولیدی جلوگیری شده و ارزش افزوده بیش تری را در منطقه ایجاد کرد.
وی در پایان با بیان اینکه برگزاری جشنواره های ملی برای معرفی ظرفیت های تولیدی سیر طارم با هدف جلب و جذب سرمایه گذار در این منطقه می تواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد، تصریح کرد: اردیبهشت ماه امسال نخستین جشنواره ملی سیر در شهرستان طارم برگزار شد.
انتهای پیام/ن