وزیر بهداشت با بیان اینکه بیش از ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مصدومان این حادثه انجام شده که این مصدومان دوره نقاهت خود را پشت سر میگذارند، بیان کرد: بیماریهایی مانند آنفلوآنزا و بیماریهای واگیری که منشاء عفونی و میکروبی دارد در مناطق زلزلهزده وجود ندارد.
قاضیزادههاشمی با اشاره به حضور دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در مناطق زلزلهزده خاطرنشان کرد: هفته گذشته دانشگاه علوم پزشکی شیراز و این هفته دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ۱۷۰ متخصص، فوقتخصص، پرستار و بهداشتیار در این مناطق مستقر شدهاند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بیمارستانهای مناطق زلزلهزده گفت: بیمارستانهای مناطق زلزلهزده بهزودی به چرخه فعالیت باز میگردند و بیمارستان جدید در سرپلذهاب نیز ظرف روزهای آینده به بهرهبرداری میرسد؛ البته بیمارستان آسیب دیده شهدای این شهر تا ۳ ماه آینده در چرخه خدمت قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا تثبیت شرایط در مناطق زلزلهزده غرب کشور حضور مییابند، افزود: در سایر شهرها از جمله اسلامآباد غرب مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم در جلسه امروز معاون اول رئیسجمهور تصمیماتی برای بهبود این شرایط اتخاذ و اقدامات درازمدت آغاز شود.
قاضیزادههاشمی خاطرنشان کرد: آسیبهای بلایای طبیعی سخت و زیاد است، اما همه دستگاههای اجرایی در مناطق زلزلهزده با امکانات زیاد حضور دارند و هماهنگی این دستگاهها، بالاترین هنر مدیران است که همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مراقبتها و خدمات رایگان و در دسترس و مناسبی را به مردم مناطق زلزلهزده ارائه میدهند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ارتباط مجموعه بهداشت و درمان کشور با مناطق زلزلهزده قطع نخواهد شد، افزود: حضور همکاران ما در این مناطق، مستمر و مداوم خواهد بود، همچنان که وزارت بهداشت از جمله دستگاههایی بود که در نخستین ساعات وقوع زلزله در غرب کشور، در این مناطق حاضر شد و به ارائه خدمات پرداخت.
هاشمی خاطرنشان کرد: بازسازی ۶۲ پایگاه تخریب شده، ترمیم ۱۴۰ مرکز بهداشتی آسیبدیده، ساخت ۲۴ مرکز جامع خدمات سلامت و بازسازی دو بیمارستان اسلامآباد غرب و سرپلذهاب بهسرعت انجام خواهد شد.
انتهای پیام/پ