وی اولویت اقدامات قابل انجام در شهر چوار را دفع آبهای سطحی و تسریع در روند اجرای آن عنوان کرد و گفت: در حال حاضر آبهای سطحی در منطقه رانش شده بسیار خطر ناک است و هر لحظه ممکن است باعث رانش مجدد زمین در این منطقه گردد که با عملیات انحراف آب نسبت به تثبیت و پایداری وضعیت موجود و شناسایی مخاطرات و وسعت آن اقدامات مناسبی را صورت دهیم .
مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه و ظرفیت کارشناسی دستگاه های عضو کارگروه برای ارائه یک راهکار مناسب در این منطقه از اولویت های ما در ساماندهی به مشکلات بخش چوار است.
کرمی تأکید کرد: اولین اقدام ما مهار و انتقال آبهای سطحی حداکثر تا پایان هفته آینده است که شهرداری در اجرای آن باید سرعت بیشتری داشته باشد .
وی دیگر مصوبات این جلسه را محصور کردن منطقه رانش زمین در چوار و عدم حضور مردم در این منطقه ، استفاده از ظرفیت علمی و آزمایشگاهی آزمایشگاه مکانیک خاک و ارائه مشاوره فنی دفتر فنی برای اقدامات اجرایی شهرداری چوار عنوان کرد.
این مسئول ارائه تصمیمات بیشتر را منوط به برگزاری جلسه شورای فنی استان دانست و افزود: اعضای این کارگروه گزارش های خود را برای طرح در جلسه شورای فنی استان آماده خواهند کرد و در هفته آینده با برگزاری این جلسه نسبت به بررسی کارشناسی و فنی موضوع در شورای فنی استان اقدام خواهیم کرد.
انتهای پیام/ع