وی با اشاره به وجود برخی اماکن قدیمی و ناامن برای کلانتری ها و اماکن انتظامی عنوان کرد: این امر نشان می دهد که از فرهنگ وقف و حضور واقفان در حوزه امنیت، استفاده چندانی نشده و این خلاء تاحدودی برطرف شده است.
سردار بنی اسدی فر تاکید کرد: امروز در یکی از شهرستان های استان کرمان شاهد هستیم که پدر یک شهید، باغی را وقف حوزه امنیت می کند که سالانه بیش از ۱۰ میلیارد ریال درآمد دارد.
فرمانده انتظامی استان کرمان تصریح کرد: تاکنون در جاده های استان کرمان بیش از ۷۸۰ نفر به واسطه تصادفات کشته شده اند که این امر تبعات خانوادگی و اجتماعی را به دنبال دارد.
وی گفت: بسیاری از حوادثی که جامعه و خانواده ها را متاثر می کند با نیت خیر و اقدام خداپسندانه خیران و واقفان قابل حل است.
ارشدترین مقام انتظامی استان کرمان نصب دوربین های ثبت سرعت را موجب کاهش ۶۰ درصدی حوادث جاده ای دانست و اظهار کرد: اقدام خیران در ساخت پاسگاه و کلانتری به معنای آن است که تا زمان فعالیت این واحدها، اثرات خیر آن برای خیران و واقفان پابرجا خواهد بود.
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: مردم در استان کرمان برای ایجاد زیرساخت های امنیتی ورود کرده اند و این امر به معنای آن است که مردم امنیت را به عنوان یک نیاز همگانی باور کرده اند و در این زمینه همکاری می کنند.
انتهای پیام/س