در منابع روایی نیز به خواص متعدد "به" و لزوم مصرف آن تاکید فراوانی شده است از جمله حضرت امیرالمومنین(ع) فرمودند: "خوردن به، قوهای برای قلب ضعیف، معده را پاک، ترسو را شجاع و فرزند را زیبا مىکند."(تحفالعقول ص 101)
در ادامه به برخی از خواص "به" اشاره شده است:
ـ با خوردن به، عرق بدن خوشبو میشود
ـ بهتر است خانمهای باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند
ـ علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر زیادی دارد
ـ میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد
ـ روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی میشود
ـ افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین میبرد
ـ تقویتکننده قلب، کبد و معده است
ـ برای درمان زخم معده مفید است
ـ تحریککننده اشتهاست
ـ نرمکننده سینه است
ـ ادرارآور بوده همچنین به هضم غذا کمک میکند
ـ از التهاب پلک جلوگیری میکند
ـ اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه میدارد
ـ میوه به ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان است
ـ مصرف "به" به پایین آوردن کلسترول خون کمک میکند
ـ به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک میکند
ـ به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
ـ تحقیقات نشان داده که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشد
منبع:تسنیم
انتهای پیام/