سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسئولان یمنی: کمک هایی که به فرودگاه صنعا رسیده است پاسخگوی نیازهای ده درصد مردم یمن نیست

سه پرواز هوایی بین المللی به صنعا پایتخت یمن شامل کمک‌های امدادی و دارویی که روز شنبه به فرودگاه صنعا رسیده، حتی نیاز‌های ده درصد مردم را تأمین نمی‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان شبکه تلویزیونی روسیا الیوم؛ به نقل از  مسئولان یمنی می‌گویند کمک‌های امدادی و دارویی که روز شنبه به فرودگاه صنعا رسید، حتی نیاز‌های ده درصد مردم را تأمین نمی‌کند.

سه پرواز هوایی بین المللی به صنعا پایتخت یمن رسید. با این پرواز‌ها کارمندان وابسته به سازمان ملل و کمک‌های پزشکی صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) وارد یمن شدند. این تحولات پس از آن صورت گرفت که ائتلاف سعودی اعلام کرد فرودگاه صنعا را منحصرا به روی پرواز‌های حامل کمک‌های بشردوستانه و امدادی باز می‌کند.

جمال الاشول خبرنگار شبکه روسیا الیوم از صنعا گفت: فرودگاه صنعا پس از توقف دو هفته‌ای بار دیگر پذیرای پرواز‌های بین المللی بود که کارمندان وابسته به سازمان ملل و کمک‌های پزشکی را که شامل واکسن‌های کودکان بود با خود حمل می‌کرد. مدیریت فرودگاه از این پرواز‌ها استقبال کرد و گفت: این کمک‌های بشردوستانه پاسخگوی نیازمندی‌های بیش از ده درصد مردم یمن نیست و خواستار گشوده شدن فرودگاه به روی پرواز‌های تجاری شد.

خالد الشیاف مدیر فرودگاه صنعا در این خصوص گفت: «این هواپیما‌ها امروز به فرودگاه بین المللی صنعا رسیدند و ما امیدواریم کشور‌های متجاوز اجاره دهند پرواز‌های حامل کمک‌های بشردوستانه وابسته به نهاد‌های بین المللی دوباره وارد یمن شود، هر چند این کمک‌ها هیچ گونه دستاوردی را برای ملت یمن محقق نمی‌سازد و کمک‌ها و دارو‌های رسیده به فرودگاه صنعا حتی ده درصد از نیارمندی‌های کنونی مردم یمن را برطرف نمی‌کند. ما امیدواریم فرودگاه به صورت کامل به روی تمام یمنی‌ها باز شود».

خبرنگار افزود: مدیر فرودگاه صنعا آمار تکان دهنده‌ای از تعداد بیمارانی ارائه داد که نیاز دارند برای درمان به خارج از کشور فرستاده شوند و گفت: بسیاری از آن‌ها روزانه به دلیل محاصره تحمیلی بر فرودگاه، جان خود را از دست می‌دهند.

خالد الشایف در این زمینه گفت: «بیش از نیم میلیون بیمار، نیازمند دریافت دارو هستند و بیش از نود و پنج هزار بیمار نیاز مبرم دارند که برای درمان به خارج از کشور فرستاده شوند. همچنین بیش از پانزده هزار بیمار به دلیل نداشتن توان سفر به خارج جان باخته اند و به طور میانگین روزانه سی و هفت بیمار جان خود را به دلیل کمبود دارو و ناتوانی دریافت معالجه در خارج از دست می‌دهند».

خبرنگار افزود: سازمان‌های انسانی فعال در یمن اعلام کرده اند میانگین یمنی‌های گرفتار سوء هاضمه به میلیون‌ها نفر افزایش یافته است، به ویژه که بحران اقتصادی و انسانی در این کشور مرتب در حال افزایش است و حقوق ماهیانه کارمندان دولتی نیز قطع شده است.

در ادامه گزارش فاتن العصیمی رئیس سازمان همبستگی بدون مرز گفت: «همه مردم یمن نیازمند هستند، پیشتر فقط آوارگان و فقرا نیازمند کمک بودند و اکنون کارمندان دولتی نیز نیازمند هستند. نیازمندی‌ها به صورت جدی بالا رفته است و کمک‌های انسان دوستانه پاسخگوی نیاز‌های موجود نیست».

خبرنگار در پایان گفت: در سایه بحرانی که یمن به دلیل جنگ و محاصره گرفتار آن است هشدار‌های بین المللی درباره بحرانی شدن اوضاع انسانی و پزشکی اکثر یمنی‌ها رو به افزایش است.

با ورود دوباره پرواز‌های بین المللی به فرودگاه صنعا زندگی هر چند به صورت جزئی به این شهر بازگشته است، اما درخواست یمنی‌ها این است که این فرودگاه به روی پرواز‌های تجاری گشوده شود تا پیامد‌های محاصره که بر تمام جوانب زندگی اثر گذاشته است به پایان برسد.

انتهای پیام/

میزان اندک کمک‌های امدادی و دارویی رسیده به یمن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.