وی ادامه داد: این سمپوزیوم با هدف گسترش گفتمان علمی تربیت معلم در سطح فرا ملی فرصت همکاریهای بینالمللی را فراهم کرده و آسیب شناسی و ارزیابی فعالیتهای تربیت معلم را مورد توجه قرار خواهد داد.
معاون نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: باور داریم تربیت معلم یگانه مرجع ایجاد تحول در جامعه بوده و زمینه را برای حرکت در مسیر صحیح فراهم میکند؛ بنابراین چنین برنامههایی به تقویت حوزه تربیت معلم کمک میکند.
کیانی اشاره کرد: کشورهایی از آسیای میانه و همچنین کشورهای اسپانیا، لیتوانی، افریقای جنوبی، ویتنام، ایرلند و اساتید برجسته علوم تربیتی کشور در اصفهان، ۴ و ۵ آذر ماه به تبادل نظر در حوزه تربیت معلم میپردازند.
وی بیان کرد: در این رخداد بزرگ علمی و منحصر به فرد، به عمدهترین مباحث مورد نیاز تربیت معلم و از جمله توسعه برنامههای درسی، کارورزی، pck، نگرشهای فرامنطقهای و ملی در تربیت معلم، تربیت معلم به عنوان بسترسازی برای مدیریت بر بحرانها و آخرین یافتههای حوزههای فناوری و آموزشهای مجازی پرداخته خواهد شد.
کیانی یادآور شد:در این برنامه، اساتید دانشگاه، مدیران استان ها، روسای پردیسها و واحدهای تابعه، صاحبنظران تعلیم و تربیت و ... حضور دارند.
انتهای پیام/