وی با بیان اینکه خداوند به انسان سه نعمت بزرگ عقل، حیاء و دین که عطا کرده و انسان را مخیر به انتخاب قرار داده است، آدمی عقل را انتخاب کرده است، افزود: در دنیای امروز با این حجم از اطلاعات و اخبار اگر عقلانیت نباشد، نه دین وجود خواهد داشت نه حیاء.
حجت الاسلام علی دشتکی با اشاره به جایگاه والای فریضه نماز در دین مبین اسلام، گفت: باتوجه به ارزش و اهمیت و نقش نماز در سعادت و رستگاری و عاقبت به خیری انسانها، باید ترویج فرهنگ نماز به عنوان یک فریضه انسان ساز و تعیین کننده در سلامت اجتماعی جامعه در اولویت برنامه ریزی ها و فعالیت های فرهنگی قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه شکل گیری شخصیت و یادگیری انسان ها در دوران کودکی انجام می پذیرد، افزود: باید در مسائل آموزشی و پرورشی محور اصلی قرآن بوده و مبانی حیات بخش فریضه نماز از قرآن و بیان و سیره ائمه معصومین(ع) استخراج شده و برنامه ریزی ها بر اساس این محوریت انجام پذیرد.
وی ضرورت برنامه ریزی ویژه برای مهدکودک ها، پیش دبستانی ها و مدارس ابتدایی درراستای تبیین و ترویج فرهنگ نماز را مورد تاکید قرارداد و خواستار توجه دستگاهها و نهادهای فرهنگی و آموزشی به این مراکز مهم تربیتی و آموزشی شد.
انتهای پیام/غ