وی با بیان اینکه سازمان بسیج علمی در دهه پیشرفت و عدالت، جهاد علمی و جریانسازی گفتمان علمی در عرصههای ملی را سرلوحه کارخود قرار داده است، افزود: کمک به ترویج گفتمان پیشرفت علم، جنبش نرمافزاری و نهضت تولید، کمک به تحقق اهداف سند چشمانداز در بعد علمی و فناوری و همچنین کمک به تحقق مرجعیت علمی جهان از راهبردهای سازمان بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری است.
مسئول سازمان علمی، پژوهشی و فناوری استان همدان در تشریح وظایف کلی سازمان علمی، پژوهشی و فناوری گفت: شناسایی خلأها، نیازها و اولویتهای چرخه نهضت نرم افزاری و توسعه فناوری کشور، پشتیبانی و تقویت تشکلهای علمی، پژوهشی و فناوری بسیجی برای ورود به عرصه علم، نهضت نرمافزاری و توسعه فناوری کشور از وظایف این سازمان است.
وی ادامه داد: تقویت بنیه علمی، پژوهشی و توانمندسازی علمی مهارتی بسیجیان و همچنین هدایت و حمایت از طرحهای مخترعان، مبتکران، محققان و نخبگان علمی، پژوهشی و فناوری در ابعاد مختلف نیز از جمله مهمترین وظایف اصلی این سازمان به شمار میرود.
ابراهیمی کمک به ترویج ارزشهای دینی، انقلابی و فرهنگ و تفکر بسیجی را از دیگر وظایف سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری دانست و اضافه کرد: از دیگر وظایف سازمان می توان کمک به فراگیر نمودن تشکل هسته علمی - پژوهشی مردمی به منظور اثر گذاری در پیشرفت علمی و فناوری کشور اشاره کرد.
وی یادآور شد: تلاش به منظور نقش آفرینی موثر اقشار و متخصصان در حلقههای زنجیره تولید علم، توسعه فناوری، تولید صنعتی، توسعه اقتصادی و گسترش عدالت اجتماعی و همچنین تعامل موثر با تمام مراکزعلمی، پژوهشی و صنعتی و دستگاههای ذیربط در کشور و بهرهگیری از ظرفیتها، توانمندیها و حمایتهای آنان نیز از دیگر وظایف سازمان است.
مسئول سازمان علمی، پژوهشی و فناوری استان همدان با اشاره به برگزاری جشنواره جهادگران علم و فناوری عنوان کرد: این جشنواره امسال برای پنجمین سال پیاپی در استان همدان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه این جشنواره هرساله در یکم آذر ماه همزمان با گرامیداشت هفته بسیج برگزار میشود، بیان داشت: کمک به پیشرفتهای علمی و اقتدار ایران، الگوسازی در بین آحاد مختلف جامعه، شناسایی نخبگان علمی بسیجی، توسعه فرهنگ تحقیق، پژوهش و فناوری، کمک به تجاری سازی طرحها نوآورانه، کمک به کارآفرین در کشور و ایجاد شور و نشاط علمی در بین جوانان از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره است.
ابراهیمی با اشاره به اینکه جشنوراه در دو سطح استانی و ملی برگزار میشود، گفت: پس از برگزاری جشنواره در سطح ملی و معرفی برگزیدگان، جشنواره با حضور منتخبین در بهمن ماه به صورت ملی برگزار میشود.
وی ضمن تشریح نحوه انتخاب برگزیدگان جشنواره با اشاره به وجود 20 پایگاه علمی در سطح استان تاکید کرد: از بین 20 پایگاه موجود از سه پایگاه علمی برتر بر اساس نظر کمیته داوری و گزارشهایی که پایگاه ارائه داده تجلیل به عمل میآید.
مسئول سازمان علمی، پژوهشی و فناوری استان همدان با اشاره به تجلیل از 10 پرسشگر برتر استان در جشنواره گفت: علاوه بر این از پنج نفر از اساتید کارگروههای خانه نخبگان که بیشترین همکاری را با سازمان داشته اند تجلیل به عمل میآید.
وی با بیان اینکه ایدههای علم محور میتوانند در رفع نیازهای جامعه و دغدغههای تولید و اشتغال مؤثر واقع شوند بر لزوم حمایت از ایدهها و طرحهای علمی در راستای ایجاد توسعه کشور تاکید و عنوان کرد: هرجا که تفکر بسیجی ورود پیدا کند به طور قطع موفقیت حاصل میشود که یکی از این عرصهها عرصه علمی است که با تفکر بسیجی نخبگان شاهد خلق آثار ارزشمند در عرصه علمی کشور هستیم.
ابراهیمی در پایان سخنان خود ضمن تبریک پیروزی جبهه مقاومت و نابودی داعش در منطقه تصریح کرد: این همان وعدهای بود که سرلشکر «قاسم سلیمانی» دادند و این وعده محقق شد که این پیروزی مرهون تفکرات بسیجی و حاصل زحمات خالصانه سرلشکر شهید «حاج حسین همدانی» است که در سوریه و عراق انجام داد.
انتهای پیام /خ