سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اولین دنباله دار بیگانه به زمین نزدیک می‌شود+ تصاویر

کارشناسان به تازگی متوجه وجود جسمی خارجی و بیگانه در منظومه شمسی و در نزدیک خورشید شده اند که متعلق به کهکشان راه شیری نیست.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  منجمان اولین بار امسال سیارک C/۲۰۱۷ U۱ را به وسیله تلسکوپ Pan-STARRS در هاوایی شناسایی کرده اند.

نکته جالب توجه در زمینه این ستاره دنباله دار شکل قرار گرفتن آن در مدار اطراف خورشید است، بیشتر دنباله دار‌ها در مداری بیضی شکل به دور خورشید می‌چرخند، اما دنباله دار C / ۲۰۱۷ U۱ با زاویه‌ای ویژه به زمین و خورشید نزدیک می‌شود.

کارشناسان با توجه به ویژگی‌های ظاهری و نوع حرکت، تخمین می‌زنند که سیارک C / ۲۰۱۷ U۱ از فضای بین ستاره‌ای خارج از منظومه شمسی آمده است.


اندازه این سیارک که Oumuamua نام دارد، حدود ۴۰۰ متر و بزرگتر از سایر سیارک‌های موجود در منظومه شمسی است.

یافته‌های دانشمندان نشان می‌دهد این سیارک شگفت انگیز، صد‌ها میلیون سال در فضا سرگردان بوده و به تدریج وارد کهکشان راه شیری و منظومه شمسی شده است.

رنگ آن قرمز و با رنگ معمول سیارک‌ها در منظومه شمسی متفاوت است و به همین دلیل کارشناسان اعتقاد دارند Oumuamua متعلق به منظومه شمسی و حتی کهکشان راه شیری نیست.

کارشناسان تخمین می‌زنند که بخش‌های تشکیل دهنده این سیارک شامل سنگ و فلز‌های گوناگون است و به احتمال زیاد بر روی آن آب و یخ وجود ندارد.

میلیون‌ها سال قرار داشتن درمعرض مستقیم اشعه‌های کیهانی سبب شده است تا رنگ سیارک قرمز شود.


سیارک شگفت انگیز Oumuamua، با سرعت ۳۸ و سه دهم کیلومتر در هر ثانیه به دور ستاره خورشید می‌چرخد و موقعیت آن از کره زمین حدود ۲۰۰ میلیون کیلومتر (مانند فاصله بین سیاره مریخ تا مشتری) است.

کارشناسان اعتقاد دارند سیارک بیگانه به تدریج از خورشید دور شده و روزی منظومه شمسی را ترک می‌کند و به صورت فلکی پگاسوس (Pegasus) می‌پیوندد.

محققان با توجه به مسیر و سرعت حرکت سیارک تخمین می‌زنند که خارج شدن آن از منظومه شمسی حدود 10 سال به طول انجامد و این یک بازه زمانی عالی را در اختیار منجمان برای پژوهش قرار می‌دهد.


کارشناسان درنظر دارند با بررسی سیارک درباره چگونگی شکل گیری ستاره‌های اولیه تشکیل دهنده کهکشان راه شیری به مطالعه بپردازند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

نزدیک شدن سیارک فضایی از منظومه‌ای ناشناخته به زمین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ارمیتا حسینی
۲۲:۲۹ ۱۲ تير ۱۴۰۰
پس خطر داره که به زمین بیشتر نزدیک بشه و زمین و از بین ببره