به گفته وی 36 درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و مابقی درجه دو است.
روزبهان با اشاره به اینکه تولید چای نسبت به مدت مشابه سال 94، افزایش 24 درصدی داشته است، گفت: به سبب شرایط اقلیمی و خشکسالی در فصل تابستان، تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل 22 درصد کاهش یافت.
رییس سازمان چای با بیان اینکه امسال 24 هزارتن برگ سبز چای خشک استحصال شد، افزود: در سال های اخیر حمایت از چایکاران و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در عملیات به زراعی و احیای 21 هزار هکتار از باغات، افزایش 60 درصدی تولید نسبت به سال زراعی 93 را به همراه داشته است.
این مقام مسوول با اشاره به آخرین وضعیت فروش چای تولیدی، بیان کرد: افزایش تقاضا در فصل سرما و تغییر ذائقه مصرف کنندگان موجب شده که فروش چای ایرانی با سرعت و روند بهتری همراه باشد.
وی در پاسخ به این سوال که استقبال دستگاه های حاکمیتی نسبت به خرید چای ایرانی را چگونه ارزیابی می کنید، تصریح کرد: با توجه به درخواست وزیر جهاد و معاون اول رییس جمهور، خرید چای ایرانی با استقبال برخی دستگاه های حاکمیتی همراه بوده که در جهت حمایت هر چه بیشتر تولیدکنندگان و اقتصاد کشور ، این استقبال باید به صورت کامل از سوی دستگاه ها انجام شود.
روزبهان نرخ هر کیلو چای ایرانی را بسته به کیفیت 10 تا 40 هزار تومان اعلام کرد.
رییس سازمان چای با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات به زراعی در سال زراعی 96-97 به چایکاران، یادآور شد: در جلسات اخیرصندوق حمایت از صنعت چای، پرداخت وام به ازای هر هکتار، 2 میلیون تومان در جهت مسائلی مربوط به تغذیه و نگهداری باغ به تصویب رسید. اکنون چایکاران عضو صندوق می توانند از این تسهیلات با کارمزد 4 درصد استفاده کنند.
وی با بیان دیگر اقدامات حمایتی از چایکاران در سال زراعی جدید یادآور شد: بسیاری از باغات در مناطق مرتفع نیازمند به آبیاری های تحت فشار به دلیل کوچک بودن قطعات و کمبود منابع آبی نتوانستند به آبیاری تحت فشار مجهز شوند که بدین منظور بیمه فراگیر باغات چای در مقابل خشکسالی اجرا خواهد شد تا چایکاران در صورت کاهش تولید، زیان چندانی متحمل آنها نشود.
انتهای پیام/