در صورتی که اختلالی در عملکرد کبد شما وجود ندارد، مانعی برای لذت بردن از دارچین در رژیم روزانه تان وجود ندارد. در صورتی که مشکلات کبدی دارید ممکن است مصرف زیاد دارچین مشکلات کبدی شما را تشدید کند.
چنان که قصد دارید از مکملها و قرصهای تقویتی حاوی دارچین استفاده کنید، قبل از شروع مصرف با پزشک خود مشورت کنید به خصوص اگر در حال مصرف داروهای دیگری نیز میباشید. در انتخاب مکملهای حاوی دارچین نیز توجه لازم را داشته باشید تا مکملهای مورد تایید را انتخاب کرده و از وجود مواد تشکیل دهنده آن مطلع باشید. به خصوص که بر خلاف شرکتهای داروسازی، شرکتهای سازنده مکملها و قرصهای ویتامین لزوما مجبور به ارائه و تشریح محصولات خود به سازمان غذا و داروی آمریکا نیستند.
در صورتی که از مکملها و درمانهای گیاهی دیگر به منظور کنترل قند خون استفاده میکنید، به مواد تشکیل دهنده آنها دقت کنید چرا که مصرف همزمان آنها ممکن است باعث افت قند خون شما شوند. در زیر لیستی از مواد تشکیل دهنده قرصهای تقویتی،مکملها و یا درمانهای گیاهی که احتمال تداخل با دارچین را دارند مشاهده میکنید:
اسید آلفا لیپوییک و یا به اختصار ALA
ماده معدنی کروم
خیار چنبر تلخ
شنبلیله
سیر
بارهنگ و اسپرزه
گیاه دارویی پنجه شیطان
شاه بلوط هندی
جینسینگ
همچنین در مورد داروهای تجویز شده توسط پزشک باید با شخص وی در مورد مصرف دارچین برای کنترل قند خون خود مشورت کنید و در صورت افت قند خون به پزشک مراجعه کنید. مصرف دارچین به صورت همزمان با داروهایی که دارای تاثیراتی بر کبد شما هستند پیشنهاد نمیشود.
منبع:سلامانه
انتهای پیام/