وی تصریح کرد: توانمندسازی انسانها برای زندگی بهتر مهمترین و زیربناییترین اقدامی است که میتوان برای سایر افراد یک جامعه انجام داد.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: روزی انسانها به دست خداوند متعال است و گاهی برخی افراد واسطه رساندن این روزی به بندگان خدا میشوند که میتوان گفت این افراد کار خدایی انجام میدهند.
ربیعی تاکید کرد: کارهای خیر طیف گستردهای را در برمیگیرد و انجام امر خیر نباید محدود شود و همه ما باید برای بهبود زندگی شخصی افراد شرایط مورد نیاز را محیا کنیم.
وی اظهار داشت: ضرورت دارد که بدانیم آسیبها و معضلات اجتماعی همه افراد جامعه را تهدید میکند و بر این اساس باید خیر جمعی را گسترش دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در جامعه از هم گسیخته افراد دلشان میگیرد اما در لایههای زیرین و گذشته جامعه میتوان ارزشهای حقیقی و گرانبهایی را پیدا کرد که امروزه جزء ارزشهای فراموش شده هستند.
ربیعی تصریح کرد: بین کارآفرینی و مالاندوزی فاصله بسیاری وجود دارد و متاسفانه در جامعه امروز افراد شاخص معرفی شده کسانی هستند که پول مردم را خوردهاند و بیشتر بین مردم مشهور می شوند که ما در معرفی این افراد مقصر هستیم.
وی خاطرنشان کرد: ما افراد کارآفرینی چون عالینسبها در جامعه داریم و باید در معرفی این افراد کارآفرین تلاش بیشتری را لحاظ کرده و جریانسازی کارآفرینی در جامعه را مدیریت کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد فرصتهای برابر اجتماعی برای سایر افراد و انجام عمل صالح را میتوان از جمله مصادیق خیر جمعی نام برد و افراد میتوانند خیر جمعی را از ارزشهای کوچکی مثل سلام کردن آغاز کنند.
ربیعی یادآور شد: رابطه کارآفرینی با خیر جمعی رابطه مستقیمی است و گروههای مختلف در مسئله کارآفرینی جوامع هدف متفاوتی چون سوسابقهدارها، معلولان، معتادان و زنان سرپرست خانوار را دربرمیگیرند.
وی ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کارآفرینانی که در مجموعه کاری خود از افراد معلول برای کار و اشتغال استفاده میکنند حمایت میکند و افراد معلولی را که در این مجموعهها مشغول به کار شوند را تحت پوشش بیمه قرار میدهد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برخی از کارآفرینان نیز با معرفی افراد جویای کار منجر به گسترش خیر جمعی و توسعه کارآفرینی میشوند و همچنین فضایی را برای اشتغال به کار افراد ایجاد میکنند.
ربیعی تاکید کرد: ما باید از افرادی که دانش و دارایی خود را برای کشور استفاده می کنند، حمایت کنیم چرا که کارآفرینی این افراد برای کشور بسیار قابل اهمیت است.
وی خاطرنشان کرد: در جامعهای که عده بسیاری از افراد با حداقل دستمزد کار میکنند ضرورت توجه به کارآفرینان و افرادی که در خیر جمعی مشارکت میکنند امری ضروری است و فعالیت آنها باید مورد استقبال مسئولان قرار گیرد.
انتهای پیام/