به گفته محققان، گوشت مرغ و سبزیجات حاوی مقادیر زیاد آب هستند، از این رو تفت دادن این خوراکی ها به سبک و سیاق یکی از روش های آشپزی چینی که در آن محتویات غذا برای مدت کوتاه در روغن داغ تفت می خورد، می تواند بدترین عامل پراکندگی قطرات روغن در هوا باشد.
جرمی مارستون استادیار دانشگاه فنی تگزاس گفت: حتی یک قطره کوچک آب در تماس با روغن داغ قرار گیرد، ریزقطرات بسیار زیادی از روغن در هوا پخش می شود.یافته های این مطالعه در هفتادمین نشست سالایانه بخش دینامیک مایع انجمن فیزیک آمریکا در دنور در کلرادو ارائه شد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/