وی ادامه داد: یک هزار و ۲۰۰ کودک خدمات روانی طرح محب را دریافت کردند و با اعزام ۲۶ گروه تیم فوریتی محب، یک هزار و ۷۵۱ زن آسیبدیده در مناطق زلزلهزده از خدمات روانی این طرح بهرهمند شدند.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به بررسی وضعیت یک هزار و ۷۳۹ معلول ضایعه نخاعی، جسمی، ذهنی، روانی و سالمند و همچنین ساماندهی معلولان و سالمندان، از توزیع ۲ هزار اقلام مورد نیاز معلولان در مناطق صعبالعبور و زلزلهزده کرمانشاه خبر داد و افزود: ۱۱۸ نفر در این بلای طبیعی دچار معلولیت شدند.
وی به راهاندازی مرکز سیار ارائه خدمات(فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی) در منطقه سرپل ذهاب اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۲ تیم فعالCBR در مناطق زلزلهزده ارائه خدمت میکنند و ۱۰ مهدکودک صحرایی ایجاد شد و با بررسی وضعیت کودکان بیسرپرست با انجام ۲۱۶ کار مددکاری ۸ کودک شناسایی شد که ۷ مورد به خانواده و یک نفر در مرکز ساماندهی شدند.
وی گفت: وضعیت یک هزار و ۲۱۰ زن سرپرست خانوار تحت پوشش بررسی شد که بالغ بر ۱۲۴ هزار و ۱۸۰ نفرساعت کار مددکاری صورت گرفته است که در زلزله کرمانشاه نزدیک بر ۱۰۰ نفر زن با فوت همسر، سرپرست خانوار شدند.
این مسئول از ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفرساعت ارائه مداخلات آرامسازی تیم اورژانس اجتماعی یاد کرد و ادامه داد: یک هزار و ۷۱۰ مورد مداخله تخصصی در بحرانهای فردی، خانوادگی و خانوادههای حادثهدیده توسط اورژانس اجتماعی صورت گرفته است.
قادری در پایان به وضعیت مسکن مددجویان مناطق زلزلهزده در کرمانشاه پرداخت و یادآور شد: تعداد واحدهای نیازمند بهسازی در شهر یکهزار و ۱۹۸ و در روستا یکهزار و ۲۱۳ و واحدهای نیازمند تعمیر در شهر یکهزار و ۹۹۳ و در روستا یکهزار و ۶۱۶ است و در حال حاضر ۲۶۹ داوطلب در مناطق زلزلهزده به امدادرسانی مشغول هستند.
انتهای پیام/ز