وی با بیان اینکه ساماندهی صندوقهای بازنشستگی کشور از اولویت این ابرچالشها بود، ادامه داد: 51 درصد جمعیت کشور تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند، لذا اولویت بررسی به این سازمان تعلق گرفت.
نعمتی با بیان اینکه مشکلات سازمان تأمین اجتماعی با حضور مسئولان دولتی و نمایندگان به صورت جزئی بررسی شد، اظهار کرد: وزیر کار و رفاه اجتماعی و نوربخش رئیس سازمان تأمین اجتماعی به همراه معاونان خود خواستههایی از مجلس داشتند و در ادامه آن روسای کمیسیونهای اقتصادی، اجتماعی، بهداشت و نمایندهای از کمیسیون برنامه و بودجه مسائلی را مطرح کردند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس تأکید کرد: با توجه به اینکه بیش از 51 درصد جامعه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند، لذا حساسیتها نسبت به آن بالاست و قرار شد ظرف مدت یکسال آینده اقدامات خوبی در این زمینه انجام شود.
وی در ادامه افزود: قرار شد جمعبندیهای مرکز پژوهشهای مجلس درباره سازمان تأمین اجتماعی به کمیسیون اجتماعی ارائه شود تا به صورت یک طرح تدوین و به صحن علنی مجلس ارائه شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با اشاره به اینکه مسائل سرمایهگذاری شرکتهای زیرنظر تأمین اجتماعی هم در این جلسه بررسی شد، گفت: سرمایهگذاریها باید به گونهای باشد که حق مردم حفظ شود و همچنین شرکتهای زیانده در سازمان تأمین اجتماعی به ویژه شستا باید ساماندهی شوند، مخصوصا 127 شرکتی که باید تعیین تکلیف شوند.
نعمتی تصریح کرد: بازنشستگی پیش از موعد هم در این نشست بررسی شد و نمایندگان معتقد بودند که این اقدام به کشور ضربه زده و حق افراد دیگر را ضایع میکند که باید بازنشستگی پیش از موعد بیشتر بررسی شود.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس بیان داشت: درباره پرداخت وامهایی به مجموعه سازمان تأمین اجتماعی یا شستا نیز مسائلی مطرح شد و اعلام شد که شرکتهای سرمایهگذار باید برای دریافت سودها به نحوی عمل کنند که این سود به خود سازمان تأمین اجتماعی و مردم بازگردد.
وی تأکید کرد: جمعبندی نشست غیرعلنی صبح امروز این بود که دولت و مجلس با همکاری یکدیگر ظرف حداکثر یکسال آینده مشکل شرکتها و سازمان تأمین اجتماعی را حل کنند.
نعمتی خاطرنشان کرد: قرار شد در جلسه بعدی درباره صندوق بازنشستگی فولاد و کشوری بحث و بررسیهای لازم انجام شود.
انتهای پیام/