مواد لازم :
عدس قرمز شسته شده 225 گرم (حدود 1 لیوان)
پیاز 2 عدد (ساطوری شده)
سیر بزرگ 2 حبه (ساطوری شده)
هویج 1 عدد (ساطوری شده)
روغن زیتون خالص 2 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 1.5 لیتر
سرکه 2 قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک به مقدار لازم
برگ کرفس برای تزئین
طرز تهیه:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1.5ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.
نکات تغذیه ای :
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس کردن ندارد.
منبع:بهداشت نیوز
انتهای پیام/