در این نشست چگونگی پوشش همه جانبه حادثه زلزله، عملیات امداد و نجات، وضع آسیب دیدگان از زلزله غرب كشور و مراحل اسكان و امدادرسانی به آنان بررسی شد.
دكتر دارابی در این نشست، راهاندازی رادیو امید را در سرپل ذهاب و یكی از كانونهای اصلی زلزله غرب كشور، اقدامی شایسته قدردانی ارزیابی كرد و افزود: این رادیو در كمك رسانی به مردم این مناطق كمك موثری خواهد بود، ضمن آنكه اطلاع رسانی از وضع آسیبدیدگان و نحوه كمكرسانی را نیز سرعت می بخشد.
وی افزود: اطلاع رسانی باید در كنار امیدبخشی و تقویت روحیه مردم باشد و نحوه اطلاع رسانی در مراكزی كه درگیر این حادثه بودند تاكنون خوب بوده است.
وی جدی گرفتن موسیقی، عكس، تصاویر و استفاده از ظرفیت رادیو نما برای ایجاد هم افزایی در استان را لازم دانست و افزود: باید همچنان با هدف تسهیل در امدادرسانی به زلزله زدگان مردم را در جریان آخرین اخبار قرار دهیم.
معاون امور استانها زیرنویس، اخبار 60 ثانیهای، آموزش نیروی انسانی در حوزههای تخصصی، تقویت فضای مجازی، آرامش بخشی و آسیبشناسی ستاد بحران را از مهمترین محورهای دستور كار در این جلسه عنوان كرد.
مدیركل صدا و سیمای مركز كرمانشاه نیز ضمن قدردانی از تلاش بیوقفه همكارانش در پی وقوع زلزله اخیر، گفت: هم اكنون 10 گروه خبری و گزارشی در مناطق زلزله زده مستقر شدهاند تا آخرین اخبار و وقایع این حادثه را از طریق شبكههای استانی، ملی و برون مرزی به مردم اطلاعرسانی كنند.
رحیمی همچنین از همكاری مراكز صدا و سیما در ایلام و كردستان تشكر كرد. مدیران مراكز ایلام و كردستان نیز در این نشست به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته پرداختند.
انتهای پیام/