وی ادامه داد: کودکانی که یکی از والدین خود را از دست دادهاند، توسط پدر یا مادر نگهداری شده و یا اگر والدین کودک آسیب دیده و بستری باشند، تا اتمام ساماندهی اولیه زلزلهزدگان، توسط اقوام درجه یک و با نظارت مستمر سازمان بهزیستی نگهداری می شوند.
مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: تاکنون کودکی که در زلزله اخیر کرمانشاه و شهرهای همجوار آن، هر دو والد خود شامل پدر و مادر را از دست داده باشد و بیسرپرست شده باشد، مشاهده نشده است.
نفریه تصریح کرد: تیمهای روانشناسی و مددکاری سازمان بهزیستی کشور، بلافاصله پس از وقوع زلزله در این مناطق مستقر شدند و وضعیت کودکانی را که هر یک به نحوی در زلزله دچار آسیب دیدگی شده اند را به طور مستمر رصد میکنند و از جمله اولویتهای کاری سازمان بهزیستی کشور، ساماندهی کودکان آسیب دیده در جریان زلزله است.
وی یادآور شد: پس از بررسی های بیشتر، اگر کودکی نیاز به نگهداری در مراکز شبه خانواده و یا سایر زیر مجموعههای های نگهداری از کودکان بی سرپرست داشته باشد، به بهزیستی استان های معین یعنی کردستان و خوزستان(استان هایی که در زمان وقوع بحران، وظیفه امدادرسانی در جهت کاهش مشکلات را برعهده دارند) سپرده میشود.
مدیر کل دفتر امور کودکان و نوجوانان ادامه داد: به دلیل اینکه عوارض وقوع حوادثی چون زلزله تا مدت ها بر روح و روان افراد و به ویژه والدین باقی می ماند، تعداد مهدهای کودک در مناطق زلزله زده ظرف روزهای آینده افزایش مییابد.
نفریه اظهار کرد: مهدهای کودک و مراکز دوستدار کودک در مناطق زلزله زده، در نگهداری از کودکان و تهیه برنامه های مناسب برای آنها فعالیت می کنند و تا مدت ها پس از این حادثه، کار خود را ادامه داده و خدمات ویژه ای را به کودکان آسیب دیده ارائه می دهند.
وی تاکید کرد: کودکانی که به هر نحوی در جریان وقوع زلزله آسیب دیده باشند، تحت پوشش انواع حمایت های سازمان بهزیستی کشور قرار می گیرند و هیچ کودکی به حال خود رها نمیشود.
انتهای پیام/
چیکار باید کنم؟
چیکار باید کنم؟