عضو شورای مرکزی رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه اکنون عدهای هستند که در دوره دولت نهم و دهم کار میکردند و حالا هم با دولت یازدهم و دوازدهم در سطح بالا کار میکنند، اظهار کرد: این دولت منتقد دولت قبل است و علی القاعده کسی نمیتواند با هر دوی اینها در جایگاه بالا کار کند و این وضعیت نشان میدهد که حزب در کشور به معنای اینکه چارچوب آن در مباحث مختلف مشخص باشد و افراد متعهد به رعایت آن باشند وجود ندارد.
وی تصریح کرد: به خاطر همین شرایط است که شاهدیم افراد به خودشان اجازه میدهند، یک روز اصلاح طلب روزی دیگر اصولگرا و روزی هم ضد انقلاب باشند. این گونه افراد نان به نرخ روز خور هستند و شاخص آنها تأمین منافعشان است.
خلفیزاده ادامه داد: اگر چه معتقدیم مواضع افراد امکان تغییر دارد، اما این نباید منوط به تغییر دولتها باشد و هر هشت سال عدهای تغییر موضع بدهند.
عضو شورای مرکزی رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به دو فراکسیون امید و اصولگرایان که دو جریان رقیب در مجلس شورای اسلامی هستند، بیان کرد: هر دو فراکسیون گلهمند هستند که یک جریانی هم در فراکسیونهای اصولگرا و هم اصلاح طلب حضور دارد که اینها بنا را بر تعیین منافع شخصی خود گذاشتهاند و به اقتضای منافعشان به سوی هر یک از جریانها تغییر جهت میدهند.
وی خاطرنشان کرد: با این وضعیت نه میتوان کشورداری کرد و نه میتوان منافع مردم را تأمین کرد، چون این گونه افراد منفعتگرا هستند و نفعشان در این است که کار حزبی نباشد، چنانچه شاهدیم روزی مدافع یارانه و روزی مخالف یارانه هستند و روزی موافق حجاب و روزی مخالف حجاب هستند و دائما در قدرت حضور دارند.
خلفیزاده در ادامه به موضوع انتظام احزاب به انطباق با قانون جدید پرداخت و گفت: باید شرایط به گونهای مهیا شود که هم جایگاه احزاب در بین مردم بیشتر باز شود و هم موضعگیریهای احزاب توسط نهادهای حاکمیتی به رسمیت شناخته شود و آزادیهای آنها مورد تهدید قرار نگیرد.
عضو شورای مرکزی رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه فضای کشور به سمتی رفته که رسانهها جای احزاب را گرفتهاند، تأکید کرد: احزاب باید خیلی همت کنند که جایگاه حقیقی خود را باز یابند و من فکر میکنم قانون احزاب در این حوزه اگر کامل نوشته شود میتواند کمک کند تا احزاب به جایگاه اصلی خود بازگردد.
وی با بیان اینکه باید برای رسانهها هم چارچوبهایی تعریف شود که ملزم به رعایت آن شوند، اظهار کرد: الان در کشور ما طوری شده است که اگر کسی بخواهد تشکیل حزب دهد اول رسانه به راه میاندازد و بدون آن که شرایط حزب بودن را داشته باشد خود را حزب مینامد.
خلفیزاده با بیان اینکه برخی افراد شرایط تشکیل حزب را ندارند و فقط چند نفر دور هم جمع میشوند و یک رسانه راه میاندازند، گفت: این گونه حزبها که تعداد اعضایشان از تعداد انگشتان یک دست هم بیشتر نمیشود پس از راه اندازی روزنامه ادعای حزب بودن میکنند و وضعیت احزاب واقعی را دچار خدشه میکنند.
انتهای پیام/