وی بیان کرد: با توجه به جمعیت بالای مبتلایان به دیابت که این افراد اغلب درگیر زخمهای دیابتیک، زخمهای بستر یا زخمهای پس از جراحی می شوند و برخی از این زخمها نیز مقاوم به درمان هستند، ترمیم زخم باید چند تخصصی باشد که یکی از این تخصصها رشته فیزیوتراپی است.
دانشیار مدیر گروه فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئول شاخه سلامت زنان انجمن فیزیوتراپی، افزود: ما در این سمینار به استفاده از ابزارها و تجهیزات در رشته فیزیوتراپی نیز توجه ویژهای داریم، این ابزارها و تجهیزات، روشهای ارزیابی در فیزیوتراپی را تشکیل میدهند؛ بنابراینسخنرانانی را از گروه بیومکانیک دانشگاههای صنعتی شریف و تهران را به این سمینار دعوت کردیم، زیرا اغلب این تجهیزات را گروههای مهندسی مانند بیومکانیک میسازند.
دهقان منشادی یادآور شد: فیزیوتراپیستها در تمام مراحل ترمیم زخم در کنار سایر متخصصان جراحی، پوست و پرستاران در کنار بیماران حضور دارند و تجهیزات مختلف الکتروتراپی بسته به مرحله زخم ( حاد یا مزمن ) استفاده میکنند. برای زخمهای مقاوم به درمان نمیتوان عمل جراحی انجام داد، بنابراین فیزیوتراپیستها میتوانند به کاهش التهاب، درد و تسریع فرآیند ترمیم این زخمها کمک شایانی کنند.
انتهای پیام/