به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛سیدجلال مدرسی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت:217 تن گوشت شترمرغ را 17 بهره بردار این بخش با کشتار 6 هزار و 200 قطعه شترمرغ در استان تولید کردند.
وی افزود:30 درصد گوشت تولید شده در استان مصرف و 70 درصد به تهران و استان های همجوار ارسال می شود.
سید جلال مدرسی گفت:در مدت مشابه سال گذشته 195 تن گوشت شتر مرغ در خراسان جنوبی تولید شد .
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان افزود:گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک،آهن،روی،منیزیم و ویتامین های B1و B2 است و مصرف گوشت شترمرغ برای افرادی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا هستند توصیه می شود.
انتهای پیام/غ