این مقام مسئول با بیان اینکه در حال حاضر ارزیابی خوبی از منطقه داریم، گفت: تعداد روستاهای درگیر و روستاهایی که باید در اولویت خدمت رسانی قرار بگیرند نیز مشخص شده است.
پرور افزود: وضعیت شهرستان ثلاث باباجانی در حوزه دفن بهداشتی لاشه دام های تلف شده در اثر زلزله مناسب نیست و مشکل مهم ما در این مناطق عدم وجود لجستیک مناسب برای حمایت از بحث های بهداشتی دامپزشکی است.
وی ادامه داد: در این زمینه پیگیری های متعددی هم از طریق فرمانداری شهرستان، مسئولان مدیریت بحران و مسئولان استانداری به عمل آمده و قول داده اند در اسرع وقت وسایل مورد نیاز همچون بیل مکانیکی، لودر و وسایلی که برای معدوم سازی و دفن بهداشتی دام ها نیاز است در اختیار اکیپ های معدوم سازی قرار دهند.
پرور همچنین تاکید کرد: در صورتی که در اولین فرصت این امکانات در اختیار شبکه دامپزشکی ثلاث باباجانی قرار بگیرد هیچ مشکلی از لحاظ اقدامات دامپزشکی نخواهیم داشت، چراکه در حوزه تشخیص، درمان و ضدعفونی کردن تمام امکانات سازمان دامپزشکی بسیج شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه بیان داشت: مهمترین نیاز فعلی امکانات لجستیکی برای دفن بهداشتی لاشه هاست که اگر دیر این امکانات برسد تهدیدی جدی علیه سلامت مردم است.
وی همچنین از مسئولان خواست تا در اسرع وقت این امکانات را در اختیار دامپزشکی قرار دهند تا با بهره گیری از پتانسیل ایجاد شده با کمک استانهای معین و بخش خصوصی در راستای مدیریت بحران اقدامات لازم را به عمل آوردند.
انتهای پیام/ز