وی از عملکرد وزرات نیرو در مناطق شهری و روستای گفت: تاکنون ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار بطری آب در میان مردم توزیع شده، ۴ دستگاه آزمایشگاه سیار کیفیت آب به همراه دستگاههای بسته بندی به منطقه اعزام و ۴۷ تانکر آب سیار در حال ارائه خدمت به مردم مناطق زلزله زده هستند.
جعفرزاده تصریح کرد :شکستگی لولههای آب در کوچههای فرعی جریان آب رسانی را کند میکند و باید آب رسانی به صورت منطقه به منطقه پیش رود تا آب گرفتگی خسارت دیگری را به مردم تحمیل نکند.
این مقام مسوول اضافه کرد:قعطی شبکه توزیع آب رسانی به دلیل کدورت و گل آلودی چشمه آب تامین کننده سرپل ذهاب و قصرشیرین است که با وقوع پس لرزه، آب گل آلود میشود و باید صبر کرد ته نشینی صورت گیرد تا مخازن دوباره آبگیری شود.
مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، با برآورد تقریبی خسارت زلزله به شبکه آبرسانی یادآورشد:در مرحل اول نمیتوان عدد دقیقی را اعلام کرد، ولی طبق برآوردهای در ستاد مدیریت بحران در حوزه آب و فاضلاب شهری و روستایی به ترتیب ۵۶ و ۱۵ میلیارد خسارت پیش بینی میشود که امکان افزایش آن در آینده وجود دارد.
جعفرزاده در پایان گفت: ۲۱ سد تا شعاع ۱۲۵ کیلومتری در دورههای زمانی متناوب، چندین بار مورد بررسی قرار گرفتند که وضعیت سدها و انتقال آب از آنها مثبت ارزیابی شد و مشکلی در عملکرد آنها گزارش نشده است.
انتهای پیام/